Kielet/Languages

 

Talo:

Alppikylän Setlementtiasunnot, Hevosmies

Hevosmiehenkatu 1,
00770 Helsinki

Talon tiedot

Valmistumisvuosi: 2012
Asuntoja: 36
1h (34,5-40 m2): 23
2h (45,5-48,5 m2): 9
3h (60-65 m2): 4
Keskimääräinen neliövuokra: 15,76 €
Energialuokka:C2018

Talon palvelut

Asukassovellus
Asukastila
Asukastoiminta
Internet
Kaupunkiviljely
Sauna
Talopesula

Alppikylässä on kaksi Setlementtiasuntojen taloa. Vuonna 2012 valmistuneessa Hevosmiehessä on 36 asuntoa, joista 8 on tukiasuntoja. Suurin osa asunnoista on yksiöitä ja kaksioita, mutta myös muutamia kolmen huoneen asuntoja.

Ympäristö

Alppikylä on rakennettu hyvien kulkuyhteyksien varrelle Puistolan, Heikinlaakson, Jakomäen asuinalueiden sekä Tattarisuon teollisuusalueen väliin lähelle Malmin lentokenttää. Peruspalvelut, mm. ostoskeskus, kirjasto, apteekki, terveysasema, uimahalli, päiväkodit ja koulut, ovat Jakomäessä, jonne Alppikylästä on matkaa noin 500 metriä.

Alppikylässä on hyvät ulkoilumahdollisuudet. Alppikylän välittömässä läheisyydessä ovat Malmin lentokentän virkistysalue sekä Puistolan liikuntapuisto, jonne on vain reilun kilometrin matka.

Varustelu

Jokaisessa asunnossa on parveke tai ranskalainen parveke, ja kaikkiin asuntoihin kuuluu lämmin varastokomero.

Huoneistojen seinät ovat vaaleaksi maalatut. Lattia on tammilaminaattia. Kaapistojen ovet ovat valkoista MDF-levyä, työtaso laminaattia. Keittiössä on jääkaappi, kolmioissa jää-pakastinkaappi, 4-levyinen liesi valurautalevyillä, varaus astianpesukoneelle ja paikka mikroaaltouunille.

Pesuhuoneen/wc:n seinät ja lattia ovat laatoitetut. Pesuhuoneessa on lattialämmitys. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia. Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä. Talo on savuton, joten huoneistoissa, parvekkeilla ja yleisissä tiloissa tupakointi ei ole sallittu.

Vuokraan sisältyy taloyhtiölaajakaista: DNA Netti perusnopeus 50 M.

Talossa on keskitetty ilmanvaihtojärjestelmä, jossa on lämmitetty tuloilma. Talo on liitetty kaukolämpöön. Pysäköintipaikat ovat ulkopaikkoja kiinteistön tontilla.

Talo on savuton: tupakointi on kielletty kiinteistössä ja sen alueella.

Yhteistilat

Talossa on sauna, pesutupa, kuivaushuone, asukastila Talli, kuntosali sekä yhteinen varastotila ulkoiluvälineitä varten. Maksuttomassa talopesulassa on pesu- ja kuivauskoneet.

Asukastilassa voi lukea lehteä tai juoda kahvia, tavata naapureita, jutella ja viettää aikaa, katsoa telkkaria tai osallistua muuhun toimintaan. Asukastilan yhteisökeittiössä voi harrastaa ruuanlaittoa ja leipomista. 

Lue lisää palveluista
Vuokra-asunnon hakeminen
Siirry sallimaan tilastoevästeet nähdäksesi sijainnin Googlen tarjoamalla kartalla.

”Ollaan järjestetty täällä esimerkiksi jouluruokatapahtumaa ja juhannuskekkeriä.”