Kielet/Languages

 

Asukassivut avataan käyttöön

Setlementtiasuntojen asukassivujen toteutus on loppuvaiheessa, ja sivut aukeavat piakkoin. Pystyt jatkossa hoitamaan suurimman osan asumiseesi liittyvästä asioinnista palvelun kautta.

– Asukassivut ovat jatkossa helpoin ja nopein tapa asioida kanssamme, sillä asumiseen liittyvät asiat löytyvät samasta osoitteesta keskitetysti, kertoo digiasiantuntija Juuso Lökfors Setlementtiasunnoilta.

Voit olla meihin yhteydessä sinulle sopivimpaan aikaan: lähettää sivun kautta viestin asiakaspalvelulle ja asumiskoordinaattorille tai tehdä huoltoilmoituksen. Näet myös oman vuokrasopimuksesi sekä maksetut ja maksua odottavat vuokrat ja laskut.

Sinulla on mahdollisuus selata kodin kansiotasi, talotietoja tai vaikkapa autopaikkojen karttaa.

Uudet asukkaat tekevät sisäänmuuttotarkastuksen asukassivun kautta. Vuokrasopimuksen irtisanominen onnistuu myös palvelussa.

Saat lisätietoa asukassivuista ja sinne kirjautumisesta heinäkuun aikana. Sivuille kirjaudutaan ensimmäisellä kerralla vahvalla tunnistautumisella, eli pankkitunnuksilla. Jatkossa kirjautuminen onnistuu luomallasi käyttäjätunnuksella.

Asukassivujen palveluita täydennetään vähitellen.

Mikä on asukassivujen ja Kerro-asukassovelluksen ero?

Kerro: Talon palvelut ja yhteisöllisyys
Kerro-sovelluksella hoidat muun muassa yhteistilojen, kuten pesutuvan, varaukset ja voit lähestyä talon asukkaita ilmoitustaulun ja kirpputorin kautta. Saat tiedotteita taloosi ja asumiseen liittyvistä asioista.

Asukassivut: Asiointi meidän kanssamme
Suurin osa sinun ja Setlementtiasuntojen välisestä viestinnästä ja tietojen jakamisesta onnistuu jatkossa asukassivujen kautta.