Palvelut

Asukastila

Asukastila

 

on yhteinen olohuone. Yhteisöllisyys lisää asumismukavuutta. Kaikissa taloissamme on viihtyisät asukastilat, joissa asukkaat voivat tavata toisiaan ja järjestää kerhoja, tapahtumia ja tilaisuuksia. Asukastilan voi myös varata omia juhlia/tilaisuuksia varten. Lisätietoja oman talosi asukastilan käytöstä saat yhteisökoordinaattorilta.

Retket

Retket / Asukastoiminta

 

Haluaisitko osallistua kalastuskerhoon tai metsäretkelle vai kuunnella luennon turvallisuudesta tai järjestää pihakirppiksen? Taloillamme järjestetään paljon retkiä, luentoja, kerhoja ja teemapäiviä asukkaiden toiveiden mukaan. Yhteisökoordinaattori ideoi yhdessä asukkaiden kanssa ja auttaa järjestelyissä.

Nettiyhteys

Internet-yhteys

 

Kaikilla asukkaillamme on käytössä 10 M -internetyhteys, joka sisältyy vuokraan / vastikkeeseen.

All-risk kiinteistövakuutus

All Risk -vakuutus

 

Kiinteistön omistaja on ottanut asuintalosi turvaksi laajan All Risk -kiinteistövakuutuksen. Sinun on otettava kotivakuutus oman omaisuutesi turvaksi.

Kuntosali

Kuntosali

 

Haluamme tukea asukkaidemme liikuntamahdollisuuksia ja jaksamista. Siksi osassa taloistamme on maksuttomat kuntosalit asukkaiden käytössä. Tarkista oman talosi tilanne yhteisökoordinaattorilta.

Pesula

Talopesula

 

Pesulan ja kuivaushuoneen voit varata käyttöösi pesulan yhteydessä olevasta varauskirjasta tai asukassovelluksesta. Pesulan käyttö kuuluu vuokraan.

Sauna

Talosaunat

 

Saunominen rentouttaa. Saunavuoron voit varata talosi yhteisökoordinaattorin kautta tai asukassovelluksesta. Viikoittaiset lenkkisaunat ovat maksuttomia.

Yhteiskäyttöautot

 

Yhteiskäyttöinen sähköauto tarjoaa ympäristöystävällisemmän tavan autoilla ja on hyvä vaihtoehto omalle autolle. Käyttö on myös edullista, sillä sähköautosta ei tule muita kuluja kuin tuntihinta. Yhteiskäyttöautoja on käytössä Helsingin Malmilla ja Kalasatamassa, Turussa sekä Joensuussa.

Asukassovellus ja infonäyttö

 

Yhteydenpito ja viestintä hoituu näppärästi Kerro-asukassovelluksella. Voit varata esimerkiksi sauna- ja pesutupavuoron puhelimella, tietokoneella tai asukastilan/porraskäytävän infonäytön kautta. Asukassovelluksessa on ohjeita, tiedotteita ja uutisia talojen ajankohtaisista asioista.
Asuntokohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan saa talon yhteisökoordinaattorilta.

Viljely

Kaupunkiviljely

 

Haluamme tukea ihmisten yhdessäoloa terveellisen ruuan ympärillä ja ottaa samalla ympäristön huomioon. Osassa taloiltamme löytyy viljelylaatikot, joihin asukkaat voivat itse viljellä/istuttaa hyötykasveja.

Olemme mukana Perhon Green City Farm – porukkapellossa, Malmilla. Asukkaat pääsevät halutessaan talkoilemaan pelloille ja nauttimaan pellon antimista yhteiskokkailun äärelle.

Yhteisökoordinaattori

Yhteisökoordinaattorin läsnäolo talolla

 

Jokaisessa talossamme asukkaiden apuna on yhteisötyön ammattilainen. Yhteisökoordinaattorin palvelut on kuvattu tarkemmin täällä. Yhteisökoordinaattoreiden yhteystiedot löytyvät tästä.