Palvelut

Asukastila

Asukastila

 

on yhteinen olohuone. Yhteisöllisyys lisää asumismukavuutta. Kaikissa taloissamme on viihtyisät asukastilat, joissa asukkaat voivat tavata toisiaan ja järjestää kerhoja, tapahtumia ja tilaisuuksia. Asukastilan voi myös varata omia juhlia/tilaisuuksia varten. Lisätietoja oman talosi asukastilan käytöstä saat yhteisökoordinaattorilta.

Retket

Retket / Asukastoiminta

 

Haluaisitko osallistua kalastuskerhoon tai metsäretkelle vai kuunnella luennon turvallisuudesta tai järjestää pihakirppiksen? Taloillamme järjestetään paljon retkiä, luentoja, kerhoja ja teemapäiviä asukkaiden toiveiden mukaan. Yhteisökoordinaattori ideoi yhdessä asukkaiden kanssa ja auttaa järjestelyissä.

Nettiyhteys

Internet-yhteys

 

Kaikilla asukkaillamme on käytössä 10 M -internetyhteys, joka sisältyy vuokraan / vastikkeeseen.

Kotivakuutus

All Risk -vakuutus

 

Kiinteistön omistaja on ottanut asuintalosi turvaksi laajan All Risk -kiinteistövakuutuksen. Sinun on otettava kotivakuutus oman omaisuutesi turvaksi.

Kuntosali

Kuntosali

 

Haluamme tukea asukkaidemme liikuntamahdollisuuksia ja jaksamista. Siksi osassa taloistamme on maksuttomat kuntosalit asukkaiden käytössä. Tarkista oman talosi tilanne yhteisökoordinaattorilta.

Pesula

Talopesula

 

Pesulan ja kuivaushuoneen voit varata käyttöösi pesulan yhteydessä olevasta varauskirjasta. Pesulan käyttö kuuluu vuokraan.

Sauna

Talosaunat

 

Saunominen rentouttaa. Saunavuoron voit varata talosi yhteisökoordinaattorin kautta. Viikoittaiset lenkkisaunat ovat maksuttomia.

Yhteisökoordinaattori

Yhteisökoordinaattorin läsnäolo talolla

 

Jokaisessa talossamme asukkaiden apuna on yhteisötyön ammattilainen. Yhteisökoordinaattorin palvelut on kuvattu tarkemmin täällä.