Palvelut

Asukastila

Asukastila

 

on yhteinen olohuone. Yhteisöllisyys lisää asumismukavuutta. Kaikissa taloissamme on viihtyisät asukastilat, joissa asukkaat voivat tavata toisiaan ja järjestää kerhoja, tapahtumia ja tilaisuuksia. Asukastilan voi myös varata omia juhlia/tilaisuuksia varten. Lisätietoja oman talosi asukastilan käytöstä saat asumiskoordinaattorilta.

Retket

Retket / Asukastoiminta

 

Haluaisitko osallistua kalastuskerhoon tai metsäretkelle vai kuunnella luennon turvallisuudesta tai järjestää pihakirppiksen? Taloillamme järjestetään paljon retkiä, luentoja, kerhoja ja teemapäiviä asukkaiden toiveiden mukaan. Asumiskoordinaattori ideoi yhdessä asukkaiden kanssa ja auttaa järjestelyissä.

Nettiyhteys

Internet-yhteys

 

Kaikilla asukkaillamme on käytössä 10 M -internetyhteys, joka sisältyy vuokraan / vastikkeeseen.

All-risk kiinteistövakuutus

All Risk -vakuutus

 

Kiinteistön omistaja on ottanut asuintalosi turvaksi laajan All Risk -kiinteistövakuutuksen. Sinun on otettava kotivakuutus oman omaisuutesi turvaksi.

Kuntosali

Kuntosali

 

Haluamme tukea asukkaidemme liikuntamahdollisuuksia ja jaksamista. Siksi osassa taloistamme on maksuttomat kuntosalit asukkaiden käytössä.

Pesula

Talopesula

 

Pesulan ja kuivaushuoneen voit varata käyttöösi pesulan yhteydessä olevasta varauskirjasta tai asukassovelluksesta. Pesulan käyttö kuuluu vuokraan.

Sauna

Talosaunat

 

Saunominen rentouttaa. Saunavuoron voit varata talosi asumiskoordinaattorin kautta tai asukassovelluksesta. Viikoittaiset lenkkisaunat ovat maksuttomia.

Asukassovellus ja infonäyttö

 

Yhteydenpito ja viestintä hoituu näppärästi Kerro-asukassovelluksella. Voit varata esimerkiksi sauna- ja pesutupavuoron puhelimella, tietokoneella tai asukastilan/porraskäytävän infonäytön kautta. Asukassovelluksessa on ohjeita, tiedotteita ja uutisia talojen ajankohtaisista asioista.
Asuntokohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan saat asumiskoordinaattorilta.

Lataa mobiilisovelluksesi Play-kaupasta tai App Storesta

Viljely

Kaupunkiviljely

 

Haluamme tukea ihmisten yhdessäoloa terveellisen ruuan ympärillä ja ottaa samalla ympäristön huomioon. Osassa taloiltamme löytyy viljelylaatikot, joihin asukkaat voivat itse viljellä/istuttaa hyötykasveja.

Olemme mukana Perhon Green City Farm – porukkapellossa, Malmilla. Asukkaat pääsevät halutessaan talkoilemaan pelloille ja nauttimaan pellon antimista yhteiskokkailun äärelle.

Yhteisökoordinaattori

Asumiskoordinaattori

 

Asukkaittemme apuna on yhteisötyön ja asumisneuvonnan ammattilainen. Asumiskoordinaattoriin saat yhteyden Kerro-sovelluksen avulla tai soittamalla p 010 340 1330.