Kielet/Languages

 

Ekologisuus

Meillä voit asua ja elää vastuullisesti. Ympäristövastuullisuus on osa kaikkea toimintaamme. Seuraamme ja pienennämme ympäristökuormitusta sekä jäte-, vesi- ja energiakustannuksia. Olemme ympäristövastuullinen toimija, ja teemme ympäristötyömme näkyväksi. Toimimme vastuullisessa kumppanuusverkostossa.

Millaista on asua Setlementtiasunnoilla, osa 1
Millaista on asua Setlementtiasunnoilla, osa 1 Katso video YouTubessa kuvaa klikkaamalla.
Huom. Samalla hyväksyt YouTuben/Googlen käyttöehdot.

Ekokompassi-ympäristöjärjestelmä ohjaa toimintaamme

Energiatehokkuus 

Meillä on käytössä Fiksuvesi-järjestelmä, jonka avulla saamme säästöjä asukkaiden vesimaksuihin ja säästämme vettä.

E-gain-järjestelmän avulla optimoimme energiankäytön taloillamme. Järjestelmä hyödyntää sensoreiden avulla dataa taloiltamme.

Vastuulliset hankinnat ja alihankinnat

Tavoitteenamme ovat yhä vastuullisemmat hankinnat. Vastuullisia alihankintoja löytämällä me rakennamme omien arvojemme, kuten ekologisuuden ja yhteisöllisyyden mukaista yhteistyöverkostoa.

Samalla luomme markkinoita yhteiskuntavastuunsa esimerkillisesti kantaville yrityksille sekä tuotteille ja palveluille, joiden vastuullisuus ylittää lainsäädännön määrittämän minimitason.

Viestintä ja vaikuttaminen 

Oman Kerro-asukassovelluksemme kautta voimme parantaa ympäristöviestintäämme ja antaa asukkaille mahdollisuuksia jakaa omia ekoniksejään.

Taloillamme toimii jo muutama Ekotoimikunta ja lisää perustetaan!

Lue lisää Ekokompassista →

RTS-ympäristöluokitus ohjaa rakentamistamme

Haluamme että talomme rakennetaan vastuullisesti. Käytössämme on RTS-ympäristöluokitus, joka ohjaa rakentamistamme kestävään suuntaan. Huomioimme rakennusprosessia, energiankäyttöä, ympäristöä, sisäilmaa ja terveellisyyttä.

”Minulle ekologisuus merkitsee esimerkiksi sitä että meillä on käytössä yhteinen sähköauto.”