Kielet/Languages

 

Building:

Hyvinkään Setlementtiasunnot

Kuusikontie 4,
05810 Hyvinkää

Talon tiedot

Valmistumisvuosi: 2013
Asuntoja: 34
2h (37-51,5 m2): 34
Keskimääräinen neliövuokra: 14,51
Energialuokka: C2018

Talon palvelut

Asukassovellus
Asukastila
Asukastoiminta
Internet
Kaupunkiviljely
Sauna
Talopesula

Talot valmistuivat Hyvinkään Martin kaupunginosaan vuonna 2013. Hissillisissä taloissa on 34 asuntoa ja 4 kerrosta. Kaikki asunnot ovat parvekkeellisia kaksioita, 37–51,5 m2. 

Ympäristö 

Hyvinkää on kotoisa, luonnonläheinen ja kehittyvä 46 000 asukkaan kaupunki. Palvelut ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet tarjoavat paljon mahdollisuuksia vapaa-aikaan. Lähellä on useita erilaisia ulkoilualueita, kaksi golfkenttää ja Sveitsin laskettelurinne. Lisätietoja kaupungin sivuilta

Varustelu 

Huoneistojen seinät ovat vaaleaksi maalatut. Kaapistojen ovet ovat vaaleaa MDF-levyä. Lattia on muovimattoa. Keittiössä on jääkaappipakastin, 4-levyinen liesi valurautalevyillä, varaus astianpesukoneelle ja paikka mikroaaltouunille. 

Pesuhuoneen/wc:n seinät ja lattia ovat laatoitettu keraamisella laatalla. Pesuhuoneessa on lattialämmitys. Kaikkiin asuntoihin kuuluu lämmin varastokomero. Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia. 

Vuokraan sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Talossa on keskitetty koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä. Talot on liitetty kaukolämpöön. Maksulliset pysäköintipaikat ovat ulkopaikkoja kiinteistön tontilla. Kaikilla autopaikoilla on lämmityspistorasia. 

Talo on savuton, eli tupakointi on kielletty huoneistoissa, parvekkeilla, kiinteistön sisätiloissa ja tontin alueella.

Yhteistilat 

Talossa on yhteinen ulkoiluvälinevarasto piharakennuksessa, sauna, pesutupa ja asukastila Taukotupa. Maksuttomassa talopesulassa on pesu- ja kuivauskoneet. 

Asukastilassa voi lukea lehteä tai juoda kahvia, tavata naapureita, jutella ja viettää aikaa, katsoa telkkaria tai osallistua muuhun toimintaan. Asukastilan yhteisökeittiössä voi harrastaa ruuanlaittoa ja leipomista. 

Lue lisää palveluista
Vuokra-asunnon hakeminen
Go and accept statistics cookies in order to see the location on a map provided by Google.

”Minulla on älyvalo eteisessä. Kun astun sisään niin valot syttyy. Ihan kuin joku sanoisi että tervetuloa kotiin!”