Kielet/Languages

 

Building:

Kalasataman
Setlementtiasunnot

Capellan puistotie 7,
00540 Helsinki

Talon tiedot

Valmistumisvuosi: 2013
Asuntoja: 72
2h (33–55 m2): 68
3h (75,5–76 m2): 4
Keskimääräinen neliövuokra: 18,78
Energialuokka: C2018

Talon palvelut

Asukassovellus
Asukastila
Asukastoiminta
Internet
Kaupunkiviljely
Kuntosali
Sauna
Talopesula

Suurin osa Kalasataman Setlementtitalon asunnoista on kaksioita, ja valittavana on lisäksi muutamia kolmen huoneen asuntoja. Talossa on myös asuntoja, jotka on tarkoitettu +55-vuotiaille asukkaille.

Ympäristö 

Kalasatama on yksi Helsingin uusista merellisistä asuinalueista itäisessä kantakaupungissa. Alue kasvaa vielä vuosia: lähistölle nousee asuin- ja toimistotaloja, hotelli, myös liikenneyhteydet paranevat. Kalasataman rantoja ja kanavia tulee kiertämään pitkä rantapromenadi. Alueella on jo tällä hetkellä Kalasatamapuisto, terveys- ja hyvinvointikeskus, sekä kauppakeskus Redi. Kevyenliikenteen väylää, Isoisän siltaa, pitkin pääsee kulkemaan lähivirkistysalue Mustikkamaalle. Lisätietoja alueesta. 

Varustelu 

Huoneistojen seinät ovat vaaleaksi maalatut. Kaapistojen ovet ovat melamiinipintaisia. Lattia on laminaattia. Keittiössä on jää-pakastinkaappi, 4-levyinen liesi valurautalevyillä, varaus astianpesukoneelle ja paikka mikroaaltouunille. 

Pesuhuoneen/wc seinät ja lattiat ovat laatoitetut. Pesuhuoneessa on suorasähkölattialämmitys. Jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke tai ranskalainen parveke ja kaikkiin asuntoihin kuuluu lämmin varastokomero. 

Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia. Talo on savuton, joten huoneistoissa, parvekkeilla ja yleisissä tiloissa tupakointi ei ole sallittu. 

Talossa 10 vuokra-asuntoa on suunnattu yli 55-vuotiaille ja lisäksi siellä toimii Mainiokoti Capella muistihäiriöisille vanhuksille. Tutustu Mainiokodin palveluihin tästä

Vuokraan sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Talossa on huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä (tulo-poistokone). Talo on liitetty kaukolämpöön. Maksulliset pysäköintipaikat ovat talon pohjakerroksen autohallissa. 

Talo on savuton, eli tupakointi on kielletty huoneistoissa, parvekkeilla, kiinteistön sisätiloissa ja tontin alueella.

Yhteistilat 

Talossa on sauna, pesutupa, kuivaushuone, yhteinen ulkoiluvälinevarasto sekä asukastila Messi. Maksuttomassa talopesulassa on pesu- ja kuivauskoneet. 

Asukastilassa voi lukea lehteä tai juoda kahvia, tavata naapureita, jutella ja viettää aikaa, katsoa telkkaria tai osallistua muuhun toimintaan. Asukastilan yhteisökeittiössä voi harrastaa ruuanlaittoa ja leipomista. 

Asukasvalinta

Setlementtiasuntojen vuokra-asuntoja voi hakea kuka tahansa asunnon tarpeessa oleva henkilö, ruokakunta tai perhe. Asukasvalinta perustuu tarveharkintaan, johon vaikuttavat hakijan asunnontarve, varallisuus ja tulot. Asukasvalinnassa noudatamme ARA:n ehtoja asunnon tarpeen kiireellisyydestä ja varallisuusrajoista. 

Senioriasuntoihin hakevan ruokakunnan yhden jäsenen tulee olla vähintään 55-vuotias.

Lue tarkemmin asunnon hakemisesta.

Go and accept statistics cookies in order to see the location on a map provided by Google.

”Jos tarvitsee johonkin hommaan kavereita niin niitä löytyy.”