Kielet/Languages

 

Building:

Samppalinnan Setlementtiasunnot

Kupittaankatu 63,
20700 Turku

Talon tiedot

Valmistumisvuosi: 2018
Asuntoja: 53
1h (32,5-37,5 m2): 32
2h (46-48 m2): 15
3h (57 m2): 6
Keskimääräinen neliövuokra: 15,41 €

Talon palvelut

Asukassovellus
Asukastila
Asukastoiminta
Internet
Kaupunkiviljely
Kuntosali
Sauna
Talopesula

Turun Samppalinnaan valmistui helmikuussa 2018 vuokratalo kaikenikäisille. 6-kerroksisessa hissillisessä talossa on 53 asuntoa, saunattomia yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Yksiöt ovat kokoa 32,5 – 37,5 m2, kaksiot 46 – 48 m2 ja kolmiot 57 m2.

Liikuntaesteisten tarpeisiin on mitoitettu 15 asuntoa, joiden palvelun ja asukasvalinnan hoitaa Validia Asuminen. Validia toteuttaa laadukkaita asumispalveluja fyysisesti vammaisille ja muille toimintaesteisille henkilöille, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää.

Varustelu

Kaikki huoneistot on suunniteltu rakennustavaltaan esteettömiksi ja asuntojen parvekkeet on lasitettu. Autopaikat sijaitsevat ulkona, talon vieressä. Asuinhuoneiden, eteisten ja keittiöiden materiaalikuvaukset löytyvät rakennustapaselosteesta. Lisä- ja muutostöitä ei ole mahdollista tehdä. 

Lemmikit ovat sallittuja. Talo on savuton eli tupakointi on kielletty huoneistoissa, parvekkeilla, kiinteistön sisätiloissa ja tontin alueella. 

Talo on savuton, eli tupakointi on kielletty huoneistoissa, parvekkeilla, kiinteistön sisätiloissa ja tontin alueella.

Vuokraan sisältyy taloyhtiölaajakaista: DNA Netti perusnopeus 50 M.

Yhteistilat 

Yhteiset tilat ovat talon ensimmäisessä kerroksessa. Maksuttomassa talopesulassa on pesu- ja kuivauskoneet. Talossa on myös kuntoilutila ja pihalla viljelylaatikoita. Talossa on myös ulkoiluvälinevarasto, talosaunaosasto sekä asuntokohtaiset varastokomerot. 

Asukastilassa voi lukea lehteä tai juoda kahvia, tavata naapureita, jutella ja viettää aikaa, katsoa telkkaria tai osallistua muuhun toimintaan. Asukastilan yhteisökeittiössä voi harrastaa ruuanlaittoa ja leipomista. 

Go and accept statistics cookies in order to see the location on a map provided by Google.

”Meillä on teatteri tuossa alhaalla. Tai no sitä sanotaan stageksi. Siellä voi pitää luentoja tai katsoa leffaa.”