Kielet/Languages

 

Apartment blocks

Discover your dream neighbourhood right away and apply for an apartment as soon as one is available in the location you select. Welcome!

”Community spirit and ecological living are everyday pleasures for our residents.”

Housing enquiries and queries regarding applications:
tel. +358 10 837 5300 or info (at) setlementtiasunnot.fi

We have apartment blocks in the Helsinki metropolitan area, in Hyvinkää and the cities of Turku, Tampere and Joensuu.

All our apartment buildings are equipped with elevators. Each has a free laundry room and a communal living area where you can read daily newspapers and meet friends and neighbours. Pets are allowed in our apartments.

In addition to our Customer Service, our residents are served by Living Service Coordinators, who help resolve everyday concerns. Living Service Coordinators are available on a weekly schedule.

Additional information on our apartment buildings can be found below on the individual house pages.

When choosing residents, we follow ARA’s requirements regarding asset limits and urgency of the need for housing. The selection of residents for Kipparintalo is carried out by The City of Helsinki.

Security deposits are the equivalent of one month’s rent. If the security deposit is paid with a financial obligation, the amount of the financial obligation equals two to three times of the monthly rent.

Apartment buildings

All Espoo Helsinki Hyvinkää Joensuu Tampere Turku Vantaa

Apartment building

Alppikylän Setlementtiasunnot, Hevosmies

Vuonna 2012 valmistuneessa Hevosmiehessä on 36 asuntoa, joista 8 on tukiasuntoja. Suurin osa asunnoista on yksiöitä ja kaksioita, mutta myös muutamia kolmen huoneen asuntoja.

Apartment building

Alppikylän Setlementtiasunnot, Nyyttipuisto

Vuonna 2013 valmistuneessa Nyyttipuistossa on 46 asuntoa, joista 12 on tukiasuntoja. Suurin osa asunnoista on yksiöitä ja kaksioita, mutta myös muutamia kolmen huoneen asuntoja.

Apartment building

Borgströminmäen Setlementtiasunnot

Helsingin Laajasalon Kruunuvuorenrantaan, Borgströminmäkeen valmistui marraskuussa 2018 kuusikerroksinen vuokratalo kaikenikäisille. Talossa on yhteensä 108 asuntoa, joista 20 asuntoa on kehitysvammaisille.

Apartment building

Härmälänrannan Setlementtiasunnot

Tampereelle Härmälänrantaan valmistui joulukuussa 2018 kuusikerroksinen vuokratalo kaikenikäisille. Talossa on 103 asuntoa, joista 22 asuntoa kehitysvammaisille.

Apartment building

Havukosken Setlementtiasunnot

Havukosken Setlementtiasuntoihin kuuluu kaksi erillistä taloa, molemmissa on hissi. Talossa on asuntoja yhteensä 80, joista tukiasuntoja on 25.

Apartment building

Hervannan Setlementtiasunnot

Hervannan Setlementtiasunnoissa on 117 asuntoa, joista tukiasuntoja on 45. Talossa on myös ryhmäkoti. Suurin osa asunnoista on yksiöitä ja kaksioita, mutta kolmioitakin on.

Apartment building

Hyvinkään Setlementtiasunnot

Talot valmistuivat Hyvinkään Martin kaupunginosaan vuonna 2013. Hissillisessä taloissa on 34 asuntoa ja 4 kerrosta.

Apartment building

Jätkäsaaren Setlementtiasunnot

Jätkäsaaren Setlementtiasunnot valmistui maaliskuussa 2017. Talo kuuluu Sukupolvienkortteliin, jossa edistetään yhteisöllistä kaupunkiasumista kaikenikäisille.

Apartment building

Jousenpuiston Setlementtiasunnot

Espoon Jousenpuistoon aivan Urheilupuiston metroaseman lähelle valmistuu joulukuussa 2021 kuusikerroksinen vuokratalo kaikenikäisille. Talossa on yhteensä 73 asuntoa, joista 15 asuntoa on erityisryhmille. Asuntohaku alkaa syyskuussa 2021.

Apartment building

Kalasataman
Setlementtiasunnot

Kalasatamassa, aivan meren ja metron tuntumassa vuonna 2013 valmistunut yhteisöllinen talo. Suurin osa asunnoista on kaksioita, mutta talossa on myös muutama kolmen huoneen asunto.

Apartment building

Kipparintalo

Kipparintalo sijaitsee Helsingin uudella merellisellä asuinalueella Kalasataman Sörnäistenniemessä. Talon asukkaina ovat kehitysvammaiset nuoret.

Apartment building

Malmin Setlementtiasunnot

Malmin Setlementtiasunnot on valmistunut vuonna 2003. Asuntoja on yhteensä 149, joista suurin osa on yksiöitä.

Apartment building

Muuralan Setlementtiasunnot

Muuralan Setlementtiasunnoissa on 32 asuntoa ja talot valmistuivat vuonna 2009. Suurin osa asunnoista on yksiöitä ja kaksioita sekä muutama kolmio.

Apartment building

Penttilänrannan
Setlementtiasunnot

Joensuun Penttilänrantaan valmistui kesä-heinäkuussa 2018 yhteisöllinen Monisukupolvikortteli. Penttilänrannan asunnot on tarkoitettu kaikenikäisille asukkaille, nuorille, lapsiperheille, työssäkäyville sekä eläkeikäisille. Monisukupolvikorttelissa sukupolvet kohtaavat!

Apartment building

Pohjois-Haagan Setlementtiasunnot

Pohjois-Haagan Setlementtiasuntoihin kuuluu kaksi hissillistä vuonna 2006 valmistunutta taloa. Asuntoja on yhteensä 104, joista suurin osa on yksiöitä ja kaksioita.

Apartment building

Samppalinnan Setlementtiasunnot

Turun Samppalinnaan valmistui helmikuussa 2018 vuokratalo kaikenikäisille. 6-kerroksisessa hissillisessä talossa on 53 asuntoa, saunattomia yksiöitä, kaksioita ja kolmioita.

Apartment building

Saunalahden Setlementtiasunnot

Saunalahden Setlementtiasunnoissa on yhteensä 4 taloa, asuntoja yhteensä 101, joista 22 on tukiasuntoja. Talossa on myös 2 ryhmäkotia. Suurin osa asunnoista on yksiöitä ja kaksioita, mutta on myös muutamia kolmioita.

Apartment building

Sompasaaren Setlementtiasunnot

Helsingin Sompasaareen vuonna 2020 valmistunut seitsemänkerroksinen vuokratalo kaikenikäisille. Talossa on yhteensä 65 asuntoa, joista 16 asuntoa on kehitysvammaisille.

Apartment building

Verkkosaaren Setlementtiasunnot

Viehe-korttelissa on koteja monen elämänvaiheen asukkaille: nuorille, opiskelijoille ja seniori-ikäisille taiteilijoille.

Apartment building

Viikin
Setlementtiasunnot

Viikin Setlementtiasunnoissa on 134 asuntoa ja talot valmistuivat vuonna 2007. Suurin osa asunnoista on yksiöitä, mutta myös kaksioita ja kolmioita sekä muutama neljän huoneen asunto.

“Yes, strange as it may seem, this common room is always a popular place in the mornings for drinking coffee and reading magazines.”