Kielet/Languages

 

Etsimme kesäksi asiakaspalvelutiimiimme työntekijää

Hakuaika on päättynyt.

Setlementtiasunnot Oy on vuonna 2000 perustettu yhteisöjen rakennuttaja, asumisen palvelujen moniosaaja ja yhteiskunnallisesti kestävän asumisen tuottaja. Tällä hetkellä meillä on 21 vuokrataloa, joissa on yhteensä hieman yli 1900 kotia ja noin 2200 asukasta seitsemässä eri kaupungissa.

Toimintamme perustuu vahvasti yhteisöllisyyteen, ekologisuuteen ja taloudellisuuteen, ja pyrimme vastaamaan asukkaiden ja yhteiskunnan tarpeisiin. Kaikissa taloissamme on erilaisia yhteistiloja, kuten asukastilat, yhteiskeittiöt, saunat ja kuntosalit, jotka ovat asukkaiden käytettävissä ja tuovat lisätilaa heidän arkeensa. Olemme myös tunnettuja korttelikonseptiosaajina, sillä rakennamme yhteistyökumppaneidemme kanssa kokonaisia kortteleita, joissa toiminnot ja rakenteet on suunniteltu ja toteutettu huomioiden koko kortteli ja naapurusto, sekä tukien yhteisöllisyyttä, ekologisuutta ja taloudellisuutta.

Etsimme ensi kesäksi asiakaspalvelutiimiimme innokasta, iloista ja palveluhenkistä työntekijää!

Tehtäviisi kuuluu asiakkaidemme neuvonta puhelimitse, sähköpostitse sekä asukassivujen kautta koskien vuokra-asumisen aikaisia palveluita ja vuokrasopimuksia. Lisäksi tehtäviisi kuuluu irtisanomisilmoitusten käsittelyä, hakijaneuvontaa uusille asunnon hakijoille sekä muita yleisiä toimistotehtäviä, kuten saapuvan postin käsittelyä. Tehtävän myötä pääset tutustumaan ja osallistumaan aitiopaikalta vuokraustoimintaan kokonaisuudessaan.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtäviisi, innostavan ja osaavan tiimin tuen, liukuvan työajan, lounasedun sekä reilun palkkauksen. Työn kesto on noin 3 kuukautta, ja se alkaa toukokuun puolivälistä.

Toivomme hakijalta vähintään 18 vuoden ikää, aikaisempaa kokemusta vastaavista asiakaspalvelutehtävistä, kaupallisen alan koulutusta (merkonomi/tradenomi; opinnot voivat myös olla käynnissä), hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä oma-aloitteista ja reipasta työskentelyotetta.

Hakuaikaa on 31.1.2024 asti. Toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen info@setlementtiasunnot.fi. Voit jättää hakemuksen myös Duunitorin hakemukset-palveluun. Haastattelut aloitetaan hakuajan päätyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuusjohtaja Katri Kaukinen tiistaina 16.1. klo 9-10 ja keskiviikkona 24.1. klo 10-11. Muina aikoina voit tiedustella tehtävästä sähköpostitse. Yhteystiedot: katri.kaukinen@setlementtiasunnot.fi / p. 010 340 1301.