Haemme Assistant controlleria

Haemme Assistant controlleria

Haemme nyt toimistoomme Helsinkiin

Assistant Controlleria

 

Etsimme Assistant Controlleria määräaikaiseen työsuhteeseen, jossa pääset työskentelemään osana talouden tiimiä ja avustamaan monissa eri taloushallinnon ja laskentatoimen tehtävissä. Assistant controllerin työtehtäviin kuuluvat muun muassa avustaminen taloudellisten lukujen tuottamisessa, budjetoinnissa, raportoinnissa ja muissa taloushallinnon ja hallinnon tehtävissä (esim. lainojen hallinta, myyntilaskutus).  Assistant controller osallistuu myös uusien järjestelmien kehitystyön ja käyttöönoton tukemiseen. Osaamisesi ja oppimiskykysi ja – intosi mukaan pääset osallistumaan asumispalvelujen digitalisaation kehittämiseen ja uusien palvelujen käyttöönottoon. Työtä voit tehdä osittain myös etänä. Olet ehkä urasi alkuvaiheilla, ammatinvaihtaja tai haluat uusia tuulia työssäsi elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla. Keskustelemme mielellämme työn tarkemmasta sisällöstä kanssasi.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Kauppatieteiden (maisterivaiheen) opintoja tai Tradenomi
  • Taloushallinnon ymmärrystä
  • Analyyttista, tarkkaa sekä aktiivista työskentelyotetta
  • Sujuvaa MS Office-osaamista (erityisesti Excel ja Powerpoint) ja kykyä oppia erilaisia järjestelmiä kuten Power BI.
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa

Tehtävä on neljän kuukauden määräaikainen ja tehtävään valittavan henkilön tilanteen ja toiveen mukaan joko kokoaikainen tai osa-aikainen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@setlementtiasunnot.fi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 10.1.2018. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitus tehtävässä on tammikuun 2018 aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuusjohtaja Tuija Kemppainen, tuija.kemppainen@setlementtiasunnot.fi.

Voit tutustua toimintaamme kotisivuillamme sekä Facebookissa, www.facebook.com/setlementtiasunnot. Twiittaamme nimellä @SetlementtiAsuu

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.