Haemme Asumiskoordinaattoria

Haemme Asumiskoordinaattoria

etsimme nyt sinua

 

Asumiskoordinaattori pääkaupunkiseudulle

 

Setlementtiasunnot Oy on kasvanut nopeasti viime vuosien aikana. Asuntokantamme on tällä hetkellä noin 1700 asuntoa ja jatkamme edelleen kasvua. Olemme panostaneet yhteisöllisen ja kohtuuhintaisen vuokra-asumisen kehittämiseen, mistä olemme saaneet myös kansainvälistä tunnustusta.

 

Meillä Setlementtiasunnoilla asumiskoordinaattori aktivoi ja tukee asukkaita arjessa sekä toimii asukkaiden yhteyshenkilönä asumiseen liittyvissä asioissa. Setlementtiasuntojen kaikissa taloissa on paljon yhteisiä tiloja, kuten esimerkiksi yhteinen asukastila, joka toimii päivittäin asukkaiden kohtaamis- ja toimintapaikkana. Asumiskoordinaattorin työ on toimintamme ytimessä palvellen asukkaita ammattimaisesti sekä positiivisesti. Tehtävässä menestyäksesi sinä olet ratkaisukeskeinen ja joustava sekä osaat työskennellä itsenäisesti ja ihmisläheisesti. Pitelet lankoja käsissäsi kiireen keskellä ja olet systemaattinen sekä taitava priorisoimaan. Melkein sanomattakin on selvää, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja toimit työssäsi sekä suomen- että englanninkielellä, muu kielitaito katsotaan eduksi.

 

Tehtäväsi on
– ennaltaehkäistä asumiseen liittyviä ongelmia ja vahvistaa yhteisöllisyyttä, turvallisuutta ja ekologisuutta kiinteistöissä
– koordinoit asumiseen liittyviä hankkeita yhteistyössä eri toimijoiden kanssa
– vastaat myös kiinteistön viihtyvyydestä yhteistyössä huoltoyhtiön ja muiden kiinteistöammattilaisten kanssa sekä asumiskoordinaattoritiimimme kanssa

 

Odotamme sinulta
– tehtävään soveltuvaa, vähintään AMK-tasoista koulutusta esim. kasvatus-, nuoriso- tai sosiaalialalta
– vähintään viiden vuoden aikaisempaa työkokemusta esim. järjestötyöstä tai asiakaspalvelusta
– edellytämme tehtävässä myös ajokorttia
– arvostamme lisäksi mielenkiintoa hyödyntää digitaalisuutta asumisen palveluissa

 

Pääkaupunkiseudun asumiskoordinaattorit tekevät työtään toimistollamme Helsingin Alppiharjussa, sekä taloillamme alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja Hyvinkää.

 

Setlementtiarvot ohjaavat tekemistämme. Tavoitteenamme on yhdenvertaisuus, moniarvoisuus ja sosiaalinen oikeudenmukaisuus ja toimintamme lähtökohtana ovat yksilön kunnioitus, moninaisuuden arvostaminen, heikompien tukeminen sekä luottamus ihmisiin ja heidän voimavaroihinsa. Jos sinusta tuntuu, että haluat toimia näiden arvojen mukaisesti ja tuottaa loistavaa asiakaspalvelua niin ole yhteydessä mahdollisimman pian ja katsotaan, olisitko sinä seuraava osaaja monipuoliseen ja ihanaan työporukkaamme!

 

Jätä hakemus ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, ja huomioitahan, että täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten olethan ripeä hakiessasi paikkaa! Rekrytoinnista vastaa Töölön Vire / Johanna Hirn. Vastaan kysymyksiinne tehtävästä sähköpostitse johanna@toolonvire.fi ja arkisin +358 40 700 4826.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.