Haemme joukkoomme controlleria! Hae paikkaa 2.6.2017 mennessä.

Haemme joukkoomme controlleria! Hae paikkaa 2.6.2017 mennessä.

Controller

 

Haemme joukkoomme kokenutta controlleria, jolla on erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä hyvät näytöt liiketoimintojen kehittämisestä ja muutosjohtamisesta.

 

Yhtiömme on kasvanut nopeasti viime vuosien aikana. Olemme panostaneet yhteisöllisen hyvinvoinnin ja kohtuuhintaisen asumisen kehittämiseen, mistä olemme saaneet myös kansainvälistä tunnustusta. Työmme jatkuu. Tavoitteenamme on olla tulevaisuudessa monisukupolvisen kortteliasumisen edelläkävijä maailmassa.

 

Kestävän kasvun ja eettisen palvelutoiminnan varmistamiseksi etsimme joukkoomme luovaa ja uteliasta henkilöä, joka tunnistaa olennaisen epäolennaisesta, ajattelee analyyttisen kriittisesti ja suhtautuu asioihin ratkaisukeskeisesti. Controller tekee tiiviisti työtä läpi organisaation tuottaen hyödyllistä tietoa johtamisen tueksi. Hän on toimitusjohtajan ja esimiesten sparraaja ja kuuluu johtoryhmään.
Controllerin päätehtävä on vastata itsenäisesti sisäisen laskennan kehittämisestä ja toteuttamisesta. Tämän lisäksi hän johtaa yhtiön ulkoistettua taloushallintoa. Controller on koulutukseltaan todennäköisesti KTM. Kokemus projektijohtamisesta on eduksi.
Työ on vakituinen ja alkaa heti, kun löydämme sopivan henkilön. Toimistomme sijaitsee Helsingin Kalliossa.

 

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV 2.6.2017 klo 16.00 mennessä osoitteeseen rekrytointi@setlementti.fi
Lisätietoja Controllerin tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kimmo Rönkä, puh. 050 339 7550 ja rekrytoinnissa avustava konsultti Minna Isoaho, puh. 0400 205 925.

 

Voit tutustua toimintaamme myös facebookissa. Twiittaamme nimellä @SetlementtiAsuu.
Setlementtiasunnot Oy on Suomen Setlementtiliiton ja Kalliolan setlementin vuonna 2000 perustama yhteiskunnallinen ARA-rakennuttaja. Kuulumme yhteiskunnallisten yritysten ARVO-liittoon. Setlementtiasunnoilla on kuudessa kaupungissa 21 taloa, 1100 vuokra-asuntoa ja 400 asumisoikeusasuntoa. Yhteisölliset kerrostalomme sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Hyvinkäällä, Tampereella ja Kuopiossa.

 

Uusin korttelimme, Jätkäsaaren Sukupolvienkortteli, palkittiin Vuoden 2017 parhaat ARA-neliöt –tunnustuspalkinnolla. Seuraavat yhteisölliset vuokratalomme valmistuvat Helsingin Kruunuvuorenrantaan 2018, Sompasaareen 2019 ja Kalasatamaan 2019, Turun Kupittaalle 2018, Joensuun Penttilänrantaan 2018 ja Tampereen Härmälänrantaan 2018. Setlementtiasunnot Oy:n visiona on olla yhteiskunnallisesti vaikuttavien yhteisöllisten monisukupolvikorttelien kansainvälinen edelläkävijä.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.