Kielet/Languages

 

Haemme Tampereelle asumiskoordinaattoriaOletko sinä sosiaalialan moniosaaja, joka haluaa työskennellä asumisen parissa, mahdollistaen vuokrataloasukkaidemme mukavan, sujuvan ja turvallisen asumisen? Haluatko tehdä työtä lähellä asukkaita, vaikuttaen heidän osallisuuteensa naapurustossaan?

Haemme asumiskoordinaattoria Tampereen Härmälänrantaan ja Hervantaan

Toimintamme perustuu yhteisöllisyyteen, ekologisuuteen ja taloudellisuuteen sekä asukkaiden ja yhteiskunnan tarpeisiin. ARA-vuokrataloihimme asukkaaksi voi hakea kuka tahansa asunnontarpeessa oleva. Osa asunnoistamme on varattu erityisryhmille. Kaikissa taloissamme on vaihtelevasti yhteistiloja mm. asukastilat ja yhteiskeittiöt, saunat, kuntosalit asukkaiden käytettävissä ja tuomassa lisätilaa asukkaillemme.

Asumiskoordinaattorit ovat asumiseen liittyvissä asioissa asukkaiden tukena sekä luomassa edellytyksiä yhteisöllisyydelle. Heidät tavoittaa päivittäin joko taloilta tai sähköisesti. Meillä on vastuullinen kumppaniverkosto sekä rakentamisessa, ylläpidossa että asukastoiminnoissamme. Kumppanimme tuottavat taloillamme monipuolisia palveluja, keskeisiä kumppaneitamme ovat esim. muut setlementtitoimijat. Hyödynnämme tehokkaasti digitalisaatiota sekä omassa toiminnassamme että asukkaiden kanssa.

Asumiskoordinaattorina työtehtäviisi kuuluu mm.

  • Asumisneuvonta ja siihen liittyvät työt: ennaltaehkäistä asumiseen liittyviä ongelmia ja vahvistaa yhteisöllisyyttä, turvallisuutta ja ekologisuutta kiinteistöissä.
  • Yhteistyö erityisasumisen palveluntuottajiemme kanssa.
  • Yhteistyö kiinteistöylläpitotiimimme sekä kiinteistöhuoltoyhtiön kanssa.
  • Asumiseen liittyvien hankkeiden koordinointi yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Odotamme sinulta

  • Tehtävään soveltuvaa, vähintään AMK-tasoista koulutusta esim. kasvatus-, nuoriso- tai sosiaalialalta.
  • Vähintään viiden vuoden aikaisempaa työkokemusta esim. järjestötyöstä tai asiakaspalvelusta.
  • Olet aktivoiva ja innostava persoona ja haluat kehittää toimintaa omalla työpanoksellasi. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä valmiudet toimia tehtävässäsi ratkaisukeskeisesti ja joustavasti. Olet itsenäinen työskentelijä ja pidät langat käsissäsi myös kiireen keskellä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja tarvittaessa myös englanniksi. Muu kielitaito on tehtävässä eduksi.
  • Arvostamme lisäksi mielenkiintoa hyödyntää digitaalisuutta asumisen palveluissa.

Työntekijän työpisteenä ovat asumiskoordinaattorin toimistot taloillamme Härmälänrannassa ja Hervannassa. Toimistomme ja muu tiimimme on Helsingin Alppiharjussa. Työ on osa-aikainen, 20h/vko.

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera meille pian, viimeistään 4.10.2020.

Rekrytoinnista vastaa asumiskoordinaattoritiimin tiimivastaava Elina Kolari. Hakemukset ja kysymykset sähköpostitse elina.kolari@setlementtiasunnot.fi tai puhelimitse ma 28.9. klo 13-15 ja ke 30.9. klo 16-17 +358103401304.

Setlementtiasunnot Oy on vuonna 2000 perustettu ARA:n hyväksymä yleishyödyllinen ja yhteiskunnallinen vuokrataloyhtiö – tuotamme ihmisille ja ympäristölle hyvinvointia. Tällä hetkellä vuokrataloja on 19, koteja hieman runsas 1600 ja asukkaita noin 2000 seitsemässä eri kaupungissa. Omistajamme ovat Setlementtiliitto ja Kalliolan setlementti.

Setlementtiasunnot – Onni on hyvä naapuri