Haemme uutta Asiakaspalvelun tiimivastaavaa

Haemme uutta Asiakaspalvelun tiimivastaavaa

Yhtiömme on kasvanut nopeasti viime vuosien aikana. Olemme panostaneet yhteisöllisen hyvinvoinnin ja kohtuuhintaisen asumisen kehittämiseen, mistä olemme saaneet myös kansainvälistä tunnustusta. Työmme jatkuu. Tavoitteenamme on olla monisukupolvisen kortteliasumisen edelläkävijä maailmassa.

Haemme joukkoomme kokenutta vuokrauksen ja asumisoikeusasuntojen myynnin ammattilaista, jolla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen tapa toimia.

Asiakaspalvelun tiimivastaavan päätehtävä on vastata vuokrauksen ja asumisoikeusmarkkinoinnin toimivuudesta ja tehokkuudesta. Tiimivastaava toimii asiakaspalveluneuvojan tehtävässä ja lähiesimiehenä viidelle tiimin työntekijälle.

Etsimämme henkilö on joustava, tavoitteellinen ja ratkaisukeskeinen. Toivomme kokemusta esimiestyöstä ja näyttöjä kyvystä viedä muutoksia tiimissä käytännöiksi sekä kykyä ja kiinnostusta digitaalisten palveluiden käyttöön. Valittavalta henkilöltä odotetaan ymmärrystä digitalisaation avaamista mahdollisuuksista positiivisen asiakaskokemuksen kehittämisessä ja ylläpitämisessä. Kaupallinen koulutus, vuokraustoiminnan tuntemus ja sujuva englanninkielen taito katsotaan eduksi.

Työ on vakituinen ja alkaa heti, kun löydämme sopivan henkilön. Toimistomme sijaitsee Helsingin Kalliossa.

Kiinnostuitko? Jätä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.9.2017 osoitteessa www.talente.fi.
Lisätietoja asiakaspalvelun tiimivastaavan tehtävästä antavat rekrytointikonsultti Hilkka Hirvasniemi, Talente Consulting Oy, puh. 050 323 5193 ja asiakkuusjohtaja Anna Vuorio, Setlementtiasunnot Oy, puh. 050 520 1543.

Voit tutustua toimintaamme myös Facebookissa. Twiittaamme nimellä @SetlementtiAsuu.

Setlementtiasunnot Oy on Suomen Setlementtiliiton ja Kalliolan setlementin vuonna 2000 perustama yhteiskunnallinen ARA-rakennuttaja. Kuulumme yhteiskunnallisten yritysten ARVO-liittoon. Setlementtiasunnoilla on kuudessa kaupungissa 21 taloa, 1100 vuokra-asuntoa ja 400 asumisoikeusasuntoa. Yhteisölliset kerrostalomme sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Hyvinkäällä, Tampereella ja Kuopiossa. Uusin korttelimme, Jätkäsaaren Sukupolvienkortteli, palkittiin Vuoden 2017 parhaat ARA-neliöt –tunnustuspalkinnolla. Seuraavat yhteisölliset vuokratalomme valmistuvat Helsingin Kruunuvuorenrantaan 2018, Sompasaareen 2019 ja Kalasatamaan 2019, Turun Kupittaalle 2018, Joensuun Penttilänrantaan 2018 ja Tampereen Härmälänrantaan 2018. Setlementtiasunnot Oy:n visiona on olla yhteiskunnallisesti vaikuttavien yhteisöllisten monisukupolvikorttelien kansainvälinen edelläkävijä.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.