Haemme Asiakaspalveluneuvojaa

Haemme Asiakaspalveluneuvojaa

etsimme nyt sinua

Asiakaspalvelun ammattilainen suurella sydämellä

 

Haluatko sinä aidosti auttaa asiakkaita? Me Setlementtiasunnoilla haluamme ja voimme työllämme vaikuttaa sekä edistää vuokra-asiakkaidemme elämää arvojemme mukaisen toiminnan kautta.

Asiakaspalvelun ammattilaisena hoidat vuokrauksen asiakaspalvelua sekä siihen liittyvää neuvontaa. Viestit asunnoista ja vuokratilanteesta hakijoille sekä asukkaille ja hoidat vuokravalvontaa. Sinulla on lähitiimissä 4 mahtavaa ammattilaista.

Tarjoamme sinulle monipuolista ja kehittyvää asiakaspalvelun tehtävää, jossa voit käyttää vuorovaikutus- ja viestintäkykyjäsi suomeksi ja englanniksi sekä pääset vaikuttamaan merkittävästi asiakaskokemukseemme.

Vastavuoroisesti toivomme, että sinulla on:
· kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
· hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot
· sopiva kaupallinen koulutustausta kuten esim. tradenomi

ja että sinä olet
· ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteinen
· numerotarkka ja täsmällinen
· toimit sekä itsenäisesti, mutta myös osana tiimiä
· myynnillinen
· asiakaslähtöinen

Setlementtiarvot ohjaavat tekemistämme. Tavoitteenamme on yhdenvertaisuus, moniarvoisuus ja sosiaalinen oikeudenmukaisuus ja toimintamme lähtökohtana ovat yksilön kunnioitus, moninaisuuden arvostaminen, heikompien tukeminen sekä luottamus ihmisiin ja heidän voimavaroihinsa. Jos sinusta tuntuu, että haluat toimia näiden arvojen mukaisesti ja tuottaa loistavaa asiakaspalvelua niin ole yhteydessä mahdollisimman pian ja katsotaan olisitko sinä seuraava mahtava osaaja monipuoliseen ja ihanaan työporukkaamme!

Lähetä minulle hakemus ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, ja huomioitahan, että täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten olethan ripeä hakiessasi paikkaa!

Rekrytoinnista vastaa Töölön Vire / Johanna Hirn. Vastaan kysymyksiinne sähköpostitse johanna@toolonvire.fi ja
+358 40 700 4826.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.