Haku yhteisökoordinaattoriksi ja korttelivalmentajaksi Jätkäsaareen

Haku yhteisökoordinaattoriksi ja korttelivalmentajaksi Jätkäsaareen

Etsimme kahta aktivoivaa ja innostavaa, uteliasta sekä asukkaita tukevaa työntekijää.

 

Ainutlaatuinen yhteisöllinen Sukupolvienkortteli valmistuu Jätkäsaareen helmikuussa 2017. Korttelissa on kolme eri asumisen toimijaa: Setlementtiasunnot, HOAS ja As. Oy Hyväntoivonpuisto. Asukkailla on paljon erilaisia yhteisiä tiloja, mm. yhteinen keittiö, kuntosali, musiikki- ja puutyötilat. Tilat tukevat korttelin asukkaiden yhteistä toimintaa, mutta myös työntekijöillä tärkeä rooli yhteisöllisyyden luomisessa.

Yhteisökoordinaattori, kokopäiväinen
Tule luomaan yhteisöllisyyttä, asumisviihtyvyyttä, asukastoimintaa ja -neuvontaa sekä valvomaan ja vastaamaan talon pienehköjä kiinteistönpidollisia asioita. Yhteisökoordinaattori toimii Jätkäsaaren Setlementtitalossa, jossa on 113 asuntoa. Näistä 20 on liikuntaesteisten asuntoja, joiden palvelutuotannon hoitaa Validia Asuminen.

Korttelivalmentaja, osa-aikainen 20 h/viikko, ilta- ja viikonloppupainotteinen, määräaikaisuus 2 vuotta
Työtehtävä on uusi ja koko korttelin asukkaat kattava. Tehtäviin kuuluu läsnäolo, osallistuminen korttelitoimikuntaan, tilavarausjärjestelmän ylläpito, yhteisten tilaisuuksien ideointi ja organisointi asukkaiden kanssa, tapahtumista ja ajankohtiasista asioista tiedottaminen sekä viihtyisän, yhteisöllisen ja turvallisen asumisen edellytysten turvaaminen.

Molemmilta odotamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja, aloitteellisuutta sekä tehtävään soveltuvaa sosiaalialan tai yhteisöihin liittyvää koulutusta ja työkokemusta sekä hyvää englannin kielen taitoa, muut kielet eduksi. Muu kiinteistö- tai kaupallisen alan koulutus katsotaan eduksi. Työt alkavat tammikuussa 2017.

Lisätietoja antaa ma 21.11. ja ti 22.11. klo 15-16, asiakkuuspäällikkö Anna Vuorio, 050 520 1543. Vapaamuotoiset hakemukset ja CV palkkatoiveineen pyydämme lähettämään 27.11.2016 mennessä rekrytointi@setlementti.fi (otsikkoon haettava nimike) tai Setlementtiasunnot Oy, Anna Vuorio, Sturenkatu 11 B, 00510 Helsinki.

Toimintaamme voi tutustua kotisivujemme lisäksi:
www.facebook.com/setlementtiasunnot
www.sukupolvienkortteli.fi

Setlementtiasunnot Oy on Suomen Setlementtiliiton ja Kalliolan setlementin vuonna 2000 perustama yhteiskunnallinen ARA-rakennuttaja. Setlementtiasunnoilla on kuudessa kaupungissa 20 taloa, 1100 vuokra-asuntoa ja 400 asumisoikeusasuntoa. Yhteisölliset kerrostalomme sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Hyvinkäällä, Tampereella ja Kuopiossa. Seuraavat vuokratalomme valmistuvat Helsingin Jätkäsaareen 2017, Kruunuvuorenrantaan 2017, Sompasaareen 2018 ja Kalasatamaan 2019, Turun Kupittaalle 2018, Tampereen Härmälänrantaan 2018 ja Joensuun Penttilänrantaan 2018. Setlementtiasunnot Oy:n visiona on olla yhteiskunnallisesti vaikuttavien yhteisöllisten monisukupolvikorttelien kansainvälinen toteuttaja ja palvelujen tuottaja.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.