Kielet/Languages

 

Vapautumassa:

Kaksio Tampereella Härmälänrannassa

Härmälänrannan Setlementtiasunnot

Niilo Härmälänkatu 3
33900 Tampere

Valmistumisvuosi 2019

Asuntoja 103
1 h (28–41,5 m2) 50
2 h (34,5–53 m2) 44
3 h (55–56,5 m2) 9

Asunto: 2 h + kt + parveke + ranskalainen parveke

Hyvällä pohjaratkaisulla varustettu, läpitalon sijoittuva 49 m² kaksio odottaa uusia asukkaitaan uudessa vuokratalossamme Härmälänrannassa. Asunnossa on lasitetun parvekkeen lisäksi ranskalainen parveke.

Vuokra 803,11 €/kk + vesimaksu 18,00 € / hlö / kk. Vuokraan sisältyy Elisan 10 M laajakaistayhteys. Sähkö ei sisälly vuokraan.

Asunto sijaitsee talon kolmannessa kerroksessa. Talossa on hissi. Lisätietoja talosta, asunnon varusteluista ja materiaaleista alempana. Talo on savuton. Huoneistossa, parvekkeella, kiinteistön sisätiloissa ja tontin alueella tupakointi on kielletty. Talossa on asukkaiden maksuttomaan käyttöön pesutupa ja kuivaushuone sekä yhteiskeittiöllinen asukastila.

Kiinnostuitko asunnosta?

Kiinnostuessasi asunnosta, täytä sähköinen vuokra-asuntohakemus mahdollisimman pian. Asuntoa tarjotessamme otamme ensisijaisesti yhteyttä sähköpostitse. Kirjallinen asuntotarjous lähetetään sähköpostitse tai tarvittaessa kirjeitse. Asukasvalinta tehdään ARA:n ohjeistuksen mukaan hakijoiden asunnontarpeen ja kiireellisyyden mukaisesti.

→ Tietoa vuokra-asunnon hakemisesta

Tampereella vapautuu kuukausittain myös muun kokoisia asuntoja Härmälänrannassa ja Hervannassa. Jätä hakemus, niin voimme tarjota sinulle vapautuvaa asuntoa.

Lisätietoja saa asiakaspalvelusta, p. 010 837 5300 (ma–pe klo 9–15) tai info@setlementtiasunnot.fi

Sähköinen hakulomake
Tulostettava hakulomake

Talo

Tampereelle Härmälänrantaan valmistui tammikuussa 2019 kuusikerroksinen vuokratalo kaikenikäisille. Talossa on yhteensä 103 asuntoa, joista 22 asuntoa kehitysvammaisille. Kaikki huoneistot on suunniteltu esteettömiksi. Talossa on myös ulkoiluvälinevarasto, talosaunaosasto sekä asuntokohtaiset varastokomerot, jotka sijaitsevat kellarikerroksessa. Autopaikat sijaitsevat autohallissa ja pihapaikkoina. Lisä- ja muutostöitä ei ole mahdollista tehdä. Suurimmassa osassa asuntoja on oma lasitettu parveke tai ranskalainen parveke.

Yhteiset tilat ovat pääosin talon ensimmäisessä kerroksessa. Asukastilassa voi lukea lehteä tai juoda kahvia, tavata naapureita, jutella ja viettää aikaa, katsoa telkkaria tai osallistua muuhun toimintaan. Asukastilan yhteisökeittiössä voi harrastaa ruuanlaittoa ja leipomista. Maksuttomassa talopesulassa on pesu- ja kuivauskoneet. Vuokraan sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Lemmikit ovat sallittuja. Talo on savuton eli tupakointi on kielletty huoneistoissa, parvekkeilla, kiinteistön sisätiloissa ja tontin alueella.

Talossa työskentelee asumiskoordinaattori, joka aktivoi, innostaa ja tukee asukkaita asumiseen liittyvissä asioissa. Asumiskoordinaattori on läsnä, ohjaa ja neuvoo, suunnittelee yhteistä tekemistä yhdessä asukkaiden kanssa.

Asukkaaksi voi hakea kuka tahansa asunnon tarpeessa oleva henkilö tai perhe. Asukasvalinnoissa noudatetaan valtion korkotukilainoittamille asunnoille asettamia ehtoja hakijoiden varallisuudesta ja asunnon tarpeen kiireellisyydestä.

Sähköisen asuntohakemuksen voi täyttää tästä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

”Asumiskoordinaattoreista
oikein säteilee ihmisen
kohtaamisen työnilo.”