Kielet/Languages

 

Talo:

Havukosken Setlementtiasunnot

Kytötie 18, 01360 Vantaa

Talon tiedot

Valmistumisvuosi: 2013
Asuntoja: 80
1h (3,5 m2): 34
2h (37,5–51 m2): 32
3h (59–63,5 m2): 14
Keskimääräinen neliövuokra: 14,50
Energialuokka: C2018

Talon palvelut

Asukassovellus
Asukastila
Asukastoiminta
Internet
Kaupunkiviljely
Kuntosali
Sauna
Talopesula

Havukosken Setlementtiasuntoihin kuuluu kaksi erillistä taloa, molemmissa on hissi. Talossa on asuntoja yhteensä 80, joista tukiasuntoja on 25.

Ympäristö 

Havukoski sijaitsee Vantaan itäosassa, lähellä Koivukylää. Palvelut ovat monipuoliset, lähiympäristössä on monta ruokakauppaa, posti, kirjasto, terveyskeskus, päiväkoti ja koulu. Koivukylän kauppakeskukseen on kävelymatka. 

Varustelu 

Huoneistojen seinät ovat vaaleaksi maalatut. Kaapistojen ovet ovat eteisessä ja makuuhuoneissa melamiinipintaiset, keittiössä mikrolaminaattipintaiset. Lattiat ovat laminaattia. Keittiössä on jää-pakastinkaappi, 4-levyinen liesi, varaus astianpesukoneelle ja paikka mikroaaltouunille. 

Pesuhuoneen/wc:n seinät ja lattia ovat laatoitetut. Pesuhuoneessa on kaukolämpöpohjainen lattialämmitys, varaus pesukoneelle ja kuivausrummulle. Kaikissa huoneistoissa on lasitettu parveke. Huoneistoihin kuuluu myös oma lämmin varastokomero. 

Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia. Talo on savuton, joten huoneistoissa, parvekkeilla ja yleisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 

Vuokraan sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Talossa on keskitetty ilmanvaihtojärjestelmä. Talo on liitetty kaukolämpöön. Pysäköintialue sijaitsee sisäpihalla ja paikat on varustettu lämpötolpilla. Parkkipaikka vuokrataan erikseen.

Talo on savuton, eli tupakointi on kielletty huoneistoissa, parvekkeilla, kiinteistön sisätiloissa ja tontin alueella.

Yhteistilat 

Asukastilassa voi lukea lehteä tai juoda kahvia, tavata naapureita, jutella ja viettää aikaa, katsoa telkkaria tai osallistua muuhun toimintaan. Asukastilan yhteisökeittiössä voi harrastaa ruuanlaittoa ja leipomista. 

A-talossa on 8 kerrosta, talopesula ja asukastupa. B-talossa on 4 kerrosta, talojen saunat, kuntosali sekä jätehuone. Kuivaushuoneet ja varastotilat ovat molemmissa taloissa. 

Lue lisää palveluista
Vuokra-asunnon hakeminen
Siirry sallimaan tilastoevästeet nähdäksesi sijainnin Googlen tarjoamalla kartalla.

”Yhdessä tekeminen saa ihmiset liikkeelle kotisohvilta.”