Kielet/Languages

 

Talo:

Jousenpuiston Setlementtiasunnot

Jousenpuistonkatu 9,
02200 Espoo

Talon tiedot

Valmistumisvuosi: 2021
Asuntoja: 73
1h (29m2): 39
2h (42,5-47,5m2): 28
3h (63 m2): 3
4h (70,5m2): 3

Keskimääräinen neliövuokra: 18,5€/m2

Talon palvelut

Asukassovellus
Asukastila
Asukastoiminta
Internet
Sauna
Talopesula
Kattopuutarha

Espoon Jousenpuistoon aivan Urheilupuiston metroaseman lähelle valmistui joulukuuksi 2021 kuusikerroksinen vuokratalo kaikenikäisille. Talossa on yhteensä 73 asuntoa, joista 15 asuntoa on erityisryhmille.

YmpäristöJousenpuisto on uusi naapurusto Espoon Tapiolan kupeessa. Urheilupuiston metroasema on vain 150 metrin päässä. Jousenpuiston alueelta löytyy mm. ruokakauppa, päiväkoti ja ala-aste sekä monipuoliset liikuntamahdollisuudet.

Tapiolan laajat palvelut, mm. ostoskeskus ja terveysasema ovat vain 2 kilometrin tai kahden minuutin metromatkan päässä.

Alueella on erinomainen julkinen liikenne. Urheilupuiston metroasema on aivan vieressä. Koivu-Mankkaan tieltä ja Merituulentieltä kulkee lukuisia bussilinjoja.

Jousenpuiston alueen rakentaminen on vielä kesken, ja rakennustöistä saattaa aiheutua häiriöitä asukkaille.

Varustelu

Rakennuksessa on porrastetusti 4-6 kerrosta. Asuntoja on 73 kpl. Suurimmassa osassa asuntoja on ranskalainen parveke, isommissa asunnoissa parveke. Asuntoon kuuluu lämmin irtaimistovarasto. Maantasokerroksesta löytyvät varastot polkupyörille ja muille ulkoiluvälineille sekä lastenvaunuille ja apuvälineille.

Asunnoissa on lämmöntalteenotolla varustettu koneellinen tulo/poistoilmanvaihto.

Pihalla on suojainen oleskelupaikka ja leikkipaikka. Maantasopihan lisäksi talossa on laaja kattoterassi, jossa on oleskelupaikka ja viljelylaatikoita asukkaiden käyttöön. Kattoterassille on istutettu myös puita ja niittyviherkatto.

Kiinteistön pysäköintipaikat ovat Jousenpuiston Pysäköinnin parkkihallissa. Asuinrakennuksen tontilla on esteetön saattoliikenteen paikka.

Rakennus on toteutettu Rakennustietosäätiön RTS-ympäristöluokitusjärjestelmän kriteerien mukaisesti. Erityistä huomiota on kiinnitetty runsaaseen viherrakenteeseen, joka tukee mm. hulevesien puhdistumista, hiilensidontaa ja elinympäristöjen monimuotoisuutta. Talon katolla on aurinkopaneelit.

Vuokraan sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. 

Talo on savuton, eli tupakointi on kielletty huoneistoissa, parvekkeilla, kiinteistön sisätiloissa ja tontin alueella.

Yhteistilat

Yhteiset tilat ovat pääosin talon ensimmäisessä kerroksessa. Asukastilassa voi lukea lehteä tai juoda kahvia, tavata naapureita, jutella ja viettää aikaa, katsoa telkkaria tai osallistua muuhun toimintaan. Asukastilan yhteisökeittiössä voi harrastaa ruuanlaittoa ja leipomista. Asukastilassa on myös toisen kerroksen parvi sekä co-working -tila työntekoon ja opiskeluun.

Talopesulan ja kuivaushuoneen käyttö sisältyy vuokraan.

Kerroksissa 3 ja 4 sijaitsevat yhteisparvekkeet. Kerroksessa 5 on asukkaiden yhteinen kattopuutarha ja kerroksessa 6 kaksi saunaa vilvoitteluparvekkeineen.

Jousenpuiston Setlementtiasuntojen kaupunginosa hakulomakkeessamme on Suur-Tapiola.

Setlementtiasuntojen vuokra-asuntoja voi hakea kuka tahansa asunnon tarpeessa oleva henkilö, ruokakunta tai perhe. Asukasvalinta perustuu tarveharkintaan, johon vaikuttavat hakijan asunnontarve, varallisuus ja tulot. Asukasvalinnassa noudatamme ARA:n ehtoja asunnon tarpeen kiireellisyydestä ja varallisuusrajoista. 

Vuokra-asunnon hakeminen
Lue lisää palveluista
Siirry sallimaan tilastoevästeet nähdäksesi sijainnin Googlen tarjoamalla kartalla.

”Minulla on älyvalo eteisessä. Kun astun sisään niin valot syttyy. Ihan kuin joku sanoisi että tervetuloa kotiin!”