Kielet/Languages

 

Vapautumassa:

Kolmio Helsingin Kruunuvuorenrannassa

Borgströminmäen Setlementtiasunnot


Talon tiedot

Valmistumisvuosi: 2018
Asuntoja: 108
1h (28-41,5 m2): 34
2h (34,5-53 m2): 59
3h (58-68 m2): 12
5h (99 m2): 3
Keskimääräinen neliövuokra: 16,06

Talon palvelut

Asukassovellus
Asukastila
Asukastoiminta
Asumiskoordinaattori
Internet
Sauna
Talopesula

Lisätietoja

Lataa taloesite ja huoneistopohjat

Valmistumisvuosi 2018

Asunto: 3 huonetta + kt + p
68,0 m2

Hyvällä pohjaratkaisulla varustettu päätykolmio odottaa uusia asukkaitaan uudessa vuokratalossamme Helsingin Kruunuvuorenrannassa. Asunnossa on ikkunat kolemeen suuntaan ja parveke talon pihalle päin.

Asunnon vuokra on 1085€ ja vesimaksu on 19€/hlö/kk. Vuokraan sisältyy Elisan 10 M laajakaistayhteys. Sähkö ei sisälly vuokraan.

Asunto sijaitsee talon kuudennessa kerroksessa. Talossa on hissi. Lisätietoja talosta, asunnon varusteluista ja materiaaleista alempana.

Talo on savuton. Huoneistossa, parvekkeella, kiinteistön sisätiloissa ja tontin alueella tupakointi on kielletty. Talossa on asukkaiden maksuttomaan käyttöön pesutupa, kuntosali ja yhteiskeittiöllinen asukastila.

Kiinnostuitko asunnosta?

Jos kiinnostuit tästä asunnosta, täytä sähköinen vuokra-asuntohakemus mahdollisimman pian. Asuntoa tarjotessamme otamme ensisijaisesti yhteyttä puhelimella ja sähköpostitse. Asukasvalinta tehdään ARA:n ohjeistuksen mukaan hakijoiden asunnontarpeen ja kiireellisyyden mukaisesti.

→ Tietoa vuokra-asunnon hakemisesta

Helsingissä vapautuu kuukausittain myös muun kokoisia asuntoja. Suurin osa kodeistamme ovat yksiöitä ja kaksioita. Emme tee kaikista asunnoista erillistä vapautumisilmoitusta kotisivuillemme, sillä tarjoamme vapautuvaa asuntoa hakemuksen jättäneille. Tee siis asuntohakemus, niin voimme tarjota sinulle asuntoa.

Lisätietoja saa asiakaspalvelusta, p. 010 837 5300 (ma–to klo 9–15 ja pe 10-14) tai info@setlementtiasunnot.fi

Sähköinen hakulomake

Talo

Helsingin Laajasalon Kruunuvuorenrantaan, Borgströminmäkeen valmistui marraskuussa 2018 kuusikerroksinen vuokratalo kaikenikäisille. Talossa on yhteensä 108 asuntoa, joista 20 asuntoa on kehitysvammaisille. Kaikki huoneistot on suunniteltu esteettömiksi. Talossa on myös ulkoiluvälinevarasto, kaksi talosaunaa sekä asuntokohtaiset varastokomerot, jotka sijaitsevat talon pohjakerroksessa. Autopaikat ovat pihapaikkoina ja aluepysäköintihallissa.

Yhteiset tilat ovat pääosin talon ensimmäisessä kerroksessa. Asukastilassa voi lukea lehteä tai juoda kahvia, tavata naapureita, jutella ja viettää aikaa, katsoa telkkaria tai osallistua muuhun toimintaan. Asukastilan yhteisökeittiössä voi harrastaa ruuanlaittoa ja leipomista. Maksuttomassa talopesulassa on pesu- ja kuivauskoneet. Vuokraan sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Lemmikit ovat sallittuja. Talo on savuton eli tupakointi on kielletty huoneistoissa, parvekkeilla, kiinteistön sisätiloissa ja tontin alueella.

Talon asukkaita palvelee asumiskoordinaattori, joka aktivoi, innostaa ja tukee asukkaita asumiseen liittyvissä asioissa. Asumiskoordinaattori myös ohjaa ja neuvoo, suunnittelee yhteistä tekemistä yhdessä asukkaiden kanssa.

Asukkaaksi voi hakea kuka tahansa asunnon tarpeessa oleva henkilö tai perhe. Asukasvalinnoissa noudatetaan valtion korkotukilainoittamille asunnoille asettamia ehtoja hakijoiden varallisuudesta ja asunnon tarpeen kiireellisyydestä.

Sähköisen asuntohakemuksen voi täyttää tästä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

”Yhteisölliset tilat ja toimiva piha ovat tämän talon parhaat puolet.”