Vapautumassa:

Kolmio Joensuun Penttilänrannassa

3 h + kk + parveke, 57 m2

Penttilänrannan Setlementtiasunnot

Kutterikuja 2 – 4
80220 Joensuu

Valmistumisvuosi 2018

Asuntoja 104
1h (28,5–35,5 m2): 21
2h (40–50 m2): 63
3h (49,5–61,5 m2): 20

Asunto: 3 h + kk + parveke

Hyvällä pohjaratkaisulla varustettu, talon kulmaan sijoittuva 57 m² kolmio odottaa uusia asukkaitaan uudessa vuokratalossamme Penttilänrannassa.

Vuokra 811,03 €/kk + vesimaksu 18,00 € / hlö / kk. Vuokraan sisältyy Elisan 10 M laajakaistayhteys. Sähkö ei sisälly vuokraan.

Asunto sijaitsee talon neljännessä kerroksessa. Talossa on hissi. Talo on savuton. Huoneistossa, parvekkeella, kiinteistön sisätiloissa ja tontin alueella tupakointi on kielletty. Korttelissa on asukkaiden maksuttomaan käyttöön pesutupa ja kuivaushuone sekä yhteiskeittiöllinen asukastila.

Kiinnostuitko asunnosta?

Kiinnostuessasi asunnosta, täytä sähköinen vuokra-asuntohakemus mahdollisimman pian. Asuntoa tarjotessamme otamme ensisijaisesti yhteyttä sähköpostitse. Kirjallinen asuntotarjous lähetetään sähköpostitse tai tarvittaessa kirjeitse. Asukasvalinta tehdään ARA:n ohjeistuksen mukaan hakijoiden asunnontarpeen ja kiireellisyyden mukaisesti.

→ Tietoa vuokra-asunnon hakemisesta

Joensuun Penttilänrannassa vapautuu satunnaisesti myös muun kokoisia asuntoja Jätä hakemus, niin voimme tarjota sinulle vapautuvaa asuntoa.

Lisätietoja saa asiakaspalvelusta, p. 010 837 5300 (ma–pe klo 9–15) tai info@setlementtiasunnot.fi

Sähköinen hakulomake
Tulostettava hakulomake

Talo

Joensuun Penttilänrantaan valmistui kesä-heinäkuussa 2018 yhteisöllinen Monisukupolvikortteli. Tontilla on kuusi taloa, joista Setlementtiasunnot omistaa neljä ja Joensuun Kodit kaksi. Vuokra-asuntoja on koko korttelissa 156, joista 104 vuokraa Setlementtiasunnot. 

Yhteiset tilat ovat 2 B -talon ensimmäisessä kerroksessa. Asukastilassa voi lukea lehteä tai juoda kahvia, tavata naapureita, jutella ja viettää aikaa, katsoa telkkaria tai osallistua muuhun toimintaan. Asukastilan yhteisökeittiössä voi harrastaa ruuanlaittoa ja leipomista. Maksuttomassa talopesulassa on pesu- ja kuivauskoneet. Vuokraan sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Lemmikit ovat sallittuja. Talo on savuton eli tupakointi on kielletty huoneistoissa, parvekkeilla, kiinteistön sisätiloissa ja tontin alueella.

Korttelissa työskentelee asumiskoordinaattori, joka aktivoi, innostaa ja tukee asukkaita asumiseen liittyvissä asioissa. Asumiskoordinaattori on viikottain läsnä, ohjaa ja neuvoo, suunnittelee yhteistä tekemistä yhdessä asukkaiden kanssa.

Asukkaaksi voi hakea kuka tahansa asunnon tarpeessa oleva henkilö tai perhe. Asukasvalinnoissa noudatetaan valtion korkotukilainoittamille asunnoille asettamia ehtoja hakijoiden varallisuudesta ja asunnon tarpeen kiireellisyydestä.

Sähköisen asuntohakemuksen voi täyttää tästä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

”Asumiskoordinaattoreista
oikein säteilee ihmisen
kohtaamisen työnilo.”