Kielet/Languages

 

Talo:

Malmin Setlementtiasunnot

Piilikuja 1–3,
00700 Helsinki

Talon tiedot

Valmistumisvuosi: 2003
Asuntoja: 149
1h (29–55 m2): 100
2h (46–68 m2): 41
3h (63,5 m2): 4
4h (85 m2): 4
Keskimääräinen neliövuokra: 15,91

Talon palvelut

Asukassovellus
Asukastila
Asukastoiminta
Internet
Kaupunkiviljely
Kuntosali
Sauna
Talopesula

Malmin Setlementtiasunnot on valmistunut vuonna 2003. Asuntoja on yhteensä 149, joista suurin osa on yksiöitä ranskalaisella parvekkeella. Isommissa huoneistoissa on parveke. 

Ympäristö 

Malmi on Koillis-Helsingin aluekeskus ja myös liikenteellisesti solmukohta. Malmin rautatieasema sijaitsee kaupunkiradan varressa. Rautatieaseman molemmin puolin on runsaasti liikkeitä ja kauppoja. Lähellä ovat myös mm. koulu, päiväkoti, uimahalli, kirjasto, Kelan toimisto ja Malmitalo. 

Varustelu 

Huoneistojen seinät ovat vaaleaksi maalatut, kaapistot ovat lastulevyä. Lattia on muovimattoa. Keittiössä on jää-pakastinkaappi tai jää-viileäkaappi, 4-levynen liesi valurautalevyillä, varaus astianpesukoneelle ja paikka mikroaaltouunille. Pesuhuoneen/wc:n seinät ovat muovia/peltiä ja lattia muovimattoa. Huoneistoissa on parveke tai ranskalainen parveke. Jokaiseen asuntoon kuuluu lämmin varastokomero. 

Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia. 

Vuokraan sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Talossa on keskitetty ilmanvaihtojärjestelmä. Talo on liitetty kaukolämpöön ja aurinkopaneelit on asennettu talon katolle. Pysäköintipaikat ovat kiinteistön tontilla. 

Talo on savuton, eli tupakointi on kielletty huoneistoissa, parvekkeilla, kiinteistön sisätiloissa ja tontin alueella.

Yhteistilat

Talossa on sauna, kuntosali, pesutupa ja kuivaushuone, yhteinen varastotila ulkoiluvälineitä varten, pyörävarasto ja asukastila Olkkari. 

Asukastilassa voi lukea lehteä tai juoda kahvia, tavata naapureita, jutella ja viettää aikaa, katsoa telkkaria tai osallistua muuhun toimintaan. Asukastilan vuonna 2015 uusitussa yhteisökeittiössä voi harrastaa ruuanlaittoa ja leipomista. 

Siirry sallimaan tilastoevästeet nähdäksesi sijainnin Googlen tarjoamalla kartalla.

”Minulla on hyvä naapuri joka soittaa että oletko huomannut tämän tai tuon. Siitä olen oikein iloinen.”