Kielet/Languages

 

Talo:

Muuralan Setlementtiasunnot

Muuralanportti 3,
02770 Espoo

Talon tiedot

Valmistumisvuosi: 2009
Asuntoja: 32
1h (30,5–43 m2): 15
2h (38,5–45,5 m2): 12
3h (67–67,5 m2): 5
Keskimääräinen neliövuokra: 14,82

Talon palvelut

Asukassovellus
Asukastila
Asukastoiminta
Asumiskoordinaattori
Internet
Kuntosali
Sauna
Talopesula

Muuralan Setlementtiasunnoissa on 32 asuntoa ja talot valmistuivat vuonna 2009. Suurin osa asunnoista on yksiöitä ja kaksioita sekä muutama kolmio. 

Ympäristö 

Muuralan kaupunginosa sijaitsee Espoon keskuksen pohjoispuolella Kehä III ja Turunväylän lähellä. Muuralassa on päiväkoti ja koulu, mutta varsinaiset palvelut löytyvät Espoon keskuksesta, jonne on matkaa reilu pari kilometriä. 

Varustelu 

Huoneistojen seinät ovat vaaleaksi maalatut. Kaapistot ovat valkoista melamiinia. Lattia on muovimattoa. Huoneistoissa on joko parveke tai ranskalainen parveke. Kaikkiin asuntoihin kuuluu lämmin varastokomero. 

Keittiössä on jääkaappi pakastelokerolla ja isommissa asunnoissa jää-pakastinkaappi, valurautalevyinen turvaliesi, varaus astianpesukoneelle ja paikka mikroaaltouunille. 

Pesuhuoneen/wc:n seinät ja lattia ovat laatoitetut. Pesuhuoneessa on lattialämmitys. 

Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia. 

Vuokraan sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Talossa koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä. Yhtiö on liitetty kaukolämpöön. Pysäköintipaikat ovat kiinteistön tontilla. 

Yhteistilat 

Talossa on sauna, pesutupa ja kuivaushuone, kuntosali, yhteinen varastotila ulkoiluvälineitä varten ja asukastila Muuralanpesä. 

Asukastilassa voi lukea lehteä tai juoda kahvia, tavata naapureita, jutella ja viettää aikaa, katsoa telkkaria tai osallistua muuhun toimintaan. Asukastilan yhteisökeittiössä voi harrastaa ruuanlaittoa ja leipomista. 

Setlementtiasunnoilla asukkaita palvelee asumiskoordinaattori.

Lue lisää palveluista
Vuokra-asunnon hakeminen

”Jos tarvitsee johonkin hommaan kavereita niin niitä löytyy.”