Samppalinnan Setlementtiasuntojen infotilaisuus Auralassa 22.8.

Samppalinnan Setlementtiasuntojen infotilaisuus Auralassa 22.8.

Auralan setlementin senioripäivillä jaettiin tietoa Samppalinnan Setlementtiasuntojen vuokratalosta, joka valmistuu helmikuussa 2018.

 

Yhteisellä ständillä Validian kanssa kävi vilkkaasti ihmisiä aamusta asti. Tapahtumassa oli runsaasti näytteilleasettajia ja erilaista ohjelmaa jumpasta yhteislauluun. Kimmo Röngän tietoisku Setlementtiasunnoilla asumisesta veti kiinnostunutta väkeä saliin. Yhteisöllinen asuminen kiinnostaa, hakemuksilla ja esitteillä oli kova kysyntä.

 

 

 

 

Ennakkoon kiinnostuneet voi antaa yhteystietonsa asiakaspalveluun, puh 010 837 5300, info@setlementtiasunnot. Ennen haku-aikaa lähetämme listalla oleville talon esitteet, joissa tietoa mm. asuntojen vuokrahinnoista ja pohjakuvista.

 

Talo valmistuu helmikuussa 2018. Asuntoja on yhteensä 53, joista 15 asuntoa on tarkoitettu liikuntavammaisille, joiden palvelun tuottaa Validia Asuminen. Hakuaika Samppalinnan asuntoihin on 9.10 – 22.10.2017.

Harjannostajaisia vietetään 28.9. jonka jälkeen on kaikille avoin infotilaisuus. Infotilaisuuden paikka tarkentuu myöhemmin.

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.