Kielet/Languages

 

Talo:

Samppalinnan Setlementtiasunnot

Kupittaankatu 63,
20700 Turku

Talon tiedot

Valmistumisvuosi: 2018
Asuntoja: 53
1h (32,5-37,5 m2): 32
2h (46-48 m2): 15
3h (57 m2): 6
Keskimääräinen neliövuokra: 13,56

Talon palvelut

Asukassovellus
Asukastila
Asukastoiminta
Asumiskoordinaattori
Internet
Kaupunkiviljely
Kuntosali
Sauna
Talopesula

Turun Samppalinnaan valmistui helmikuussa 2018 vuokratalo kaikenikäisille. 6-kerroksisessa hissillisessä talossa on 53 asuntoa, saunattomia yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Yksiöt ovat kokoa 32,5 – 37,5 m2, kaksiot 46 – 48 m2 ja kolmiot 57 m2.

Liikuntaesteiseisten tarpeisiin on mitoitettu 15 asuntoa, joiden palvelun ja asukasvalinnan hoitaa Validia Asuminen. Validia toteuttaa laadukkaita asumispalveluja fyysisesti vammaisille ja muille toimintaesteisille henkilöille, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää.

Kaikki huoneistot on suunniteltu rakennustavaltaan esteettömiksi ja asuntojen parvekkeet on lasitettu. Autopaikat sijaitsevat ulkona, talon vieressä. Asuinhuoneiden, eteisten ja keittiöiden materiaalikuvaukset löytyvät rakennustapaselosteesta. Lisä- ja muutostöitä ei ole mahdollista tehdä. 

Vuokraan sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Lemmikit ovat sallittuja. Talo on savuton eli tupakointi on kielletty huoneistoissa, parvekkeilla, kiinteistön sisätiloissa ja tontin alueella. 

Yhteistilat 

Yhteiset tilat ovat talon ensimmäisessä kerroksessa. Maksuttomassa talopesulassa on pesu- ja kuivauskoneet. Talossa on myös kuntoilutila ja pihalla viljelylaatikoita. Talossa on myös ulkoiluvälinevarasto, talosaunaosasto sekä asuntokohtaiset varastokomerot. 

Asukastilassa voi lukea lehteä tai juoda kahvia, tavata naapureita, jutella ja viettää aikaa, katsoa telkkaria tai osallistua muuhun toimintaan. Asukastilan yhteisökeittiössä voi harrastaa ruuanlaittoa ja leipomista. 

Setlementtiasunnoilla asukkaita palvelee asumiskoordinaattori.

Lue lisää palveluista: https://setlementtiasunnot.fi/asukkaalle/palvelut/ 

Vuokra-asunnon hakeminen: https://setlementtiasunnot.fi/vuokralle/ 

”Kyllä täällä vaan kummasti on aina aamulla populaa juomassa kahvia ja lukemassa lehtiä.”