Kielet/Languages

 

Talo:

Saunalahden Setlementtiasunnot

Itäviitta 5–7,
02330 Espoo

Talon tiedot

Valmistumisvuosi: 2011
Asuntoja: 112
1h (29-37,5 m2): 82
2h (43-54 m2): 7
3h (49,5-60,5 m2): 12
Keskimääräinen neliövuokra: 14,83
Energialuokka: D2018

Talon palvelut

Asukaspesula
Asukassovellus
Asukastila
Asukastoiminta
Internet
Kuntosali
Sauna

Saunalahden Setlementtiasunnoissa on yhteensä 4 taloa, asuntoja yhteensä 112, joista 22 on tukiasuntoja. Talossa on myös 2 ryhmäkotia. Suurin osa asunnoista on yksiöitä ja kaksioita, mutta on myös muutamia kolmioita. 

Ympäristö 

Länsi-Espoossa sijaitseva Saunalahti on uudehko ja yhä kasvava asuinalue Espoossa, joka on luonnonympäristönä kaunis ja monimuotoinen. Sen korkea, kallioinen Bastuberget sekä Espoonlahden pohjukassa sijaitseva suojeltu Fiskarsinmäki tarjoavat monipuoliset ulkoilumahdollisuudet meren äärellä.

Alueella on koulu ja ruokakauppa, muut lähimmät palvelut löytyvät Espoonlahden aluekeskuksesta. Parin kilometrin päässä Kivenlahdessa on apteekki, kirjasto, sosiaalitoimi ja terveysasema ja Länsimetron asema.

Varustelu 

Huoneistojen seinät ovat vaaleaksi maalatut. Kaapistot ovat melamiinipintaisia. Lattia on muovimattoa. Keittiössä on jenkkikaappi, 4-levyinen liesi valurautalevyillä, varaus astianpesukoneelle ja paikka mikroaaltouunille. 

Pesuhuoneen/wc:n seinät ovat laatoitetut, lattia on muovimattoa. Pesuhuoneessa on lattialämmitys. Jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke ja asuntoihin kuuluu lämmin varastokomero. 

Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia. 

Vuokraan sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Talossa on keskitetty ilmanvaihtojärjestelmä. Talo on liitetty kaukolämpöön. Pysäköintipaikat ovat kiinteistön tontilla ja lähellä sijaitsevassa pysäköintihallissa. 

Talo on savuton, eli tupakointi on kielletty huoneistoissa, parvekkeilla, kiinteistön sisätiloissa ja tontin alueella.

Yhteistilat 

Talossa on saunat, pesutupa, kuivaushuone ja kuntosali sekä yhteinen varastotila ulkoiluvälineitä varten ja pyörä- ja lastenvaunuvarastot. Kahdesta ylimmän kerroksen saunaosastolta on upeat merinäköalat. Talon asukastila Tuvassa voi tavata naapureita, suunnitella yhteistä toimintaa, lukea päivän lehden ja käyttää tietokonetta. 

Siirry sallimaan tilastoevästeet nähdäksesi sijainnin Googlen tarjoamalla kartalla.

”Yhdessä tekeminen saa ihmiset liikkeelle kotisohvilta.”