Setlementtiasunnot Oy on mukana EFL:n konferenssissa toukokuussa

Setlementtiasunnot Oy on mukana EFL:n konferenssissa toukokuussa

Asumisen huippuvaikuttajia ja ammattilaisia saapuu useista Euroopan EFL:n jäsenorganisaatiomaista toukokuussa Helsinkiin.
ARA ja European Federation for Living (EFL) järjestävät vuosittaisen kevätkonferenssin Helsingissä 11.-13.5. ARAn ohella Setlementtiasunnot Oy on ainoa EFL:n suomalaisjäsen. Konferenssin teemana on ”Housing, Living and Accessibility in the ageing society”. Ohjelmassa on eurooppalaisten ammattilaisten huippuluentoja, vierailukäyntejä Helsingin kohteisiin, mm. Kalasataman Setlementtiasuntoihin ja monipuolisia mahdollisuuksia verkostoitua. ARAn ja EFL:n järjestämän, opiskelijoille suunnatun Student Design Competition for Accessible Housing -suunnittelukilpailun palkinnot jaetaan samassa tilaisuudessa.

 

EFL – luonteva väylä eurooppalaisiin verkostoihin

EFL on aktiivinen ja nuorekas asuntoalan toimijoiden järjestö, jossa on 42 jäsentä kymmenestä eri Euroopan maasta. Mukana on vuokra-asuntojen omistajayhteisöjä, rakennusliikkeitä, rahoituslaitoksia sekä suunnittelijoita, konsultteja ja yliopistoja. Toiminnan ydintä ovat yhdessä tekeminen ja tiedonvaihto sekä konkreettiset, monikansalliset hankkeet. EFL kasvaa koko ajan ja on luonteva ja helppo väylä kansainvälistymiseen.
Lisätietoa EFL:stä www.ef-l.eu.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.