Sipin päivänä palkittiin aktiivisia asukkaitamme

Sipin päivänä palkittiin aktiivisia asukkaitamme

”Presidenttikin halusi meidän kanssa samaan kuvaan.” – Asukasideat 2016 palkittiin Sipin päivän aamiaisella.

 

 

 

Setlementtiasuntojen ja Setlementtiasumisoikeuden aktiivisia asukkaita muistettiin keskiviikkona Sipin päivän aamiaisella. Tällä kertaa tunnustus annettiin Setlementtiasuntojen asukkaista Mieskosen pariskunnalle Havukoskelta. Pirjo ja Raimo tekevät lähes päivittäin vapaaehtoisesti työtä viihtyisän talon eteen: ”Meillä nyt on tällainen tyyli että tykätään katsoa vähän perään ja pitää huolta muista”, vaatimaton pariskunta totesi hurmaavasti.

Asumisoikeustaloista palkittiin myös kaksi asukasta: Martinkartanon väsymätön talon sydän Raija Lepistö, joka kokkaa joka keskiviikko talon asukkaille ja saa erityistä kiitosta siitä, että kohtelee kaikkia reilusti ja lämpimästi sekä Pumpulilinnan Jukka Porkka, joka asukastoimikunnan puheenjohtajana vie asioita rakentavasti eteenpäin ja hurmaa ja viihdyttää innostuksellaan ja lauluesityksillään.

Jukka ei päässyt Sipin päivään, mutta tunnustuksen veivät kotiin iloiset naapurit Anita Koljonen ja Satu Pekkinen. Samaan aikaan palkinnonjaon kanssa Sipin päiville saapuivat Tarja Halonen ja Pentti Arajärvi.

 

 

  

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.