Kielet/Languages

 

Talojen palvelut

Asukastilaan kahville vai kuntosalille? Talosaunassa tutustutaan naapuriin, salaatit haetaan omasta viljelylaatikosta ja Kerro-asukassovellus suoristaa arjen mutkat.

Asukas­tila

Asukastila on yhteinen olohuone. Kaikissa taloissamme on viihtyisät asukastilat, joissa asukkaat voivat tavata toisiaan ja järjestää kerhoja, tapahtumia ja tilaisuuksia. Asukastilan voi myös varata omia juhlia/tilaisuuksia varten. Lisätietoja oman talosi asukastilan käytöstä saat asumiskoordinaattorilta.

Asukas­toiminta

Haluaisitko osallistua kalastuskerhoon tai järjestää pihakirppiksen? Talojemme asukkaat järjestävät retkiä, kerhoja ja tapahtumia. Tule mukaan toimintaan! Meille kaikki ihmiset ovat samanarvoisia. Meillä jokaisella on lähtökohdistaan ja elämäntilanteestaan riippumatta yhtäläiset mahdollisuudet toimia, vaikuttaa ja toteuttaa itseään. Asumiskoordinaattori ideoi yhdessä asukkaiden kanssa ja tukee järjestelyissä.

Internet

Kaikilla asukkaillamme on käytössä 10 Megan internetyhteys, joka sisältyy vuokraan.

Kunto­sali

Haluamme tukea asukkaidemme liikuntamahdollisuuksia ja jaksamista. Osassa taloistamme on asukkaille kuntosalit.

Talo­pesula

Pesulan ja kuivaushuoneen voit varata käyttöösi pesulan yhteydessä olevasta varauskirjasta tai Kerro-asukassovelluksesta. Pesulan käyttö kuuluu vuokraan.

Talo­saunat

Saunominen rentouttaa. Saunavuoron voit varata talosi asumiskoordinaattorin kautta tai Kerro-asukassovelluksesta. Viikoittaiset lenkkisaunat ovat maksuttomia.

Asukas­sovellus ja info­näyttö

Yhteydenpito ja viestintä hoituu näppärästi Kerro-asukassovelluksella. Voit varata esimerkiksi sauna- ja pesutupavuoron puhelimella, tietokoneella tai asukastilan/porraskäytävän infonäytön kautta. Kerro-asukassovelluksessa on ohjeita, tiedotteita ja uutisia talojen ajankohtaisista asioista.
Asuntokohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan saat asumiskoordinaattorilta.

Lataa mobiilisovelluksesi Play-kaupasta tai App Storesta

Kaupunki­viljely

Haluamme tukea ihmisten yhdessäoloa terveellisen ruuan ympärillä ja ottaa samalla ympäristön huomioon. Monista taloistamme löytyy viljelylaatikot, joissa asukkaat voivat itse viljellä hyötykasveja.

Asumis­koordi­naattori

Asukkaittemme apuna on yhteisötyön ja asumisneuvonnan ammattilainen. Asumiskoordinaattoriin saat yhteyden Kerro-sovelluksen avulla tai soittamalla. Katso yhteystiedot täältä.