Kielet/Languages

 

Talojen palvelut

Asukastilaan kahville vai kuntosalille? Talosaunassa tutustutaan naapuriin, salaatit haetaan omasta viljelylaatikosta ja Kerro-asukassovellus suoristaa arjen mutkat.

Asukas­tila

Asukastila on yhteinen olohuone. Kaikissa taloissamme on viihtyisät asukastilat, joissa asukkaat voivat tavata toisiaan ja järjestää kerhoja, tapahtumia ja tilaisuuksia. Asukastilan voi myös varata omia juhlia/tilaisuuksia varten.

Asukas­toiminta

Haluaisitko osallistua kalastuskerhoon tai järjestää pihakirppiksen? Talojemme asukkaat järjestävät retkiä, kerhoja ja tapahtumia. Tule mukaan toimintaan! Meille kaikki ihmiset ovat samanarvoisia. Meillä jokaisella on lähtökohdistaan ja elämäntilanteestaan riippumatta yhtäläiset mahdollisuudet toimia, vaikuttaa ja toteuttaa itseään.

Internet

Kaikilla asukkaillamme on käytettävissä DNA:n 50 mbit/s nettiyhteys, joka sisältyy vuokraan, sekä Setlementtiasuntojen etuhinnat nopeammista nettiyhteyksistä.

Lue lisää

Kunto­sali

Haluamme tukea asukkaidemme liikuntamahdollisuuksia ja jaksamista. Osassa taloistamme on asukkaille kuntosalit.

Talo­pesula

Pesulan ja kuivaushuoneen voit varata käyttöösi pesulan yhteydessä olevasta varauskirjasta tai Kerro-asukassovelluksesta. Pesulan käyttö kuuluu vuokraan.

Talo­saunat

Saunominen rentouttaa. Saunavuoron voit varata Kerro-asukassovelluksesta. Viikoittaiset lenkkisaunat ovat maksuttomia.

Asukas­sovellus ja info­näyttö

Yhteydenpito ja viestintä hoituu näppärästi Kerro-asukassovelluksella. Voit varata esimerkiksi sauna- ja pesutupavuoron puhelimella, tietokoneella tai asukastilan/porraskäytävän infonäytön kautta. Kerro-asukassovelluksessa on ohjeita, tiedotteita ja uutisia talojen ajankohtaisista asioista.
Asuntokohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan saat, kun muutat sisään.

Lataa mobiilisovelluksesi Play-kaupasta tai App Storesta

Kaupunki­viljely

Haluamme tukea ihmisten yhdessäoloa terveellisen ruuan ympärillä ja ottaa samalla ympäristön huomioon. Monista taloistamme löytyy viljelylaatikot, joissa asukkaat voivat itse viljellä hyötykasveja.