Vapaa asumisoikeusasunto

2 h + kt + parveke, Vantaan Tikkurilassa

Vapaa 2 h + kt + parveke, +55 vuotiaille

 

Parvekkeellinen 47,5 m² kaksio odottaa uusia asukkaitaan Vantaan Tikkurilan asumisoikeustalo Pumpulilinnassa.

 

Asunto sijaitsee kuusikerroksisen talon viidennessä kerroksessa. Talossa on hissi. Asunnon parveke on lasitettu. Lisätietoja talosta, asunnon varusteluista ja materiaaleista alempana.

 

Asumisoikeusmaksu 27 962,67 €

Vastike 602,80€/kk + vesimaksu 18,00 € / hlö / kk. Vastikkeeseen sisältyy Elisan 10 M laajakaistayhteys. Sähkö ei sisälly vastikkeeseen.

 

Tupakointi ei ole sallittu asunnossa eikä yleisissä tiloissa.

 

Talossa on asukkaiden maksuttomaan käyttöön pesutupa ja kuivaushuone, pieni kuntosali, sekä yhteiskeittiöllinen asukastila. Talon asumiskoordinaattori on tavattavissa arkisin ilmoitettuina palveluaikoina. Asumiskoordinaattori auttaa ja neuvoo tarvittaessa erilaisissa asumiseen liittyvissä asioissa sekä aktivoi ja kannustaa talon asukkaita yhteisöllisyyden syntymiseksi ja ylläpitämiseksi.

 

Kiinnostuitko asunnosta? 

 

Kiinnostuessasi asunnosta, täytä asuntohakemus  järjestysnumeroineen mahdollisimman pian. Asumisoikeusasuntojen hakemiseen tulee olla käyttämätön järjestysnumero. Jos sinulla ei ole järjestysnumeroa, sen voi hakea kaupungin asuntotoimistolta.

 

Asuntoa tarjotessamme otamme ensisijaisesti yhteyttä sähköpostitse. Kirjallinen asuntotarjous lähetetään sähköpostitse tai tarvittaessa kirjeitse. Asumisoikeusasunnon saanti määräytyy asunnon hyväksyneen hakijan pienimmän järjestysnumeron perusteella. Asumisoikeusasuntoa hakevan ja asumisoikeussopimuksen tekevän tulee olla täyttänyt 55-vuotta. Asunnossa voi myös asua nuorempia perheenjäseniä.

 

Lisätietoja saa asiakaspalvelusta, puh. 010 837 5300 (ma-pe klo 9-15) tai info@setlementtiasunnot.fi.

Pumpulilinna

Horsmakuja 2, 01300 Vantaa

 

Tikkurila on Itä-Vantaan keskus, jossa on erittäin hyvät palvelut. Kävelyetäisyydeltä löytyy useita kauppoja, ravintoloita sekä kulttuuripalveluita. Terveyskeskus ja pääkirjasto sijaitsevat lähistöllä, samoin uima-, keila-, ja jäähallit. Tiedekeskus Heureka on myös kävelymatkan päässä.

 

Pumpulilinnassa on kaksi 6-kerroksista hissillistä asumisoikeustaloa, joissa on yhteensä 64 esteetöntä huoneistoa, yksiöistä kolmioihin. Talot valmistuivat vuonna 2012. Talossa on myös asukastila Tupanen, pesutupa ja kuivaushuone sekä pieni kuntosali ja kaksi talosaunaa sekä yhteinen ulkoiluvälinevarasto.

 

Huoneistojen seinät ovat vaaleaksi maalatut. Kaapistojen ovet ovat maalattua MDF-levyä. Lattia on muovimattoa. Keittiössä on jää-pakastinkaappi, 4-levyinen liesi valurautalevyillä, varaus astianpesukoneelle ja paikka mikroaaltouunille. Pesuhuoneen/wc:n seinät ovat laatoitetut, lattia on muovimattoa. Jokaiseen asuntoon kuuluu lämmin varastokomero. Osaan huoneistosta kuuluu oma sauna ja kaikissa huoneistoissa on lasitettu parveke. Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia.

 

Vastikkeeseen sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Talossa on koneellinen keskitetty tulo-poistoilmanvaihtojärjestelmä lämmön talteenotolla. Talo on liitetty kaukolämpöön. Kylmässä autohallissa on 27 sähköpistokkeellista autopaikkaa sekä pihalla on neljä avopaikkaa.

 

Liikenneyhteydet Tikkurilasta on hyvät, asemalle matkaa on noin kilometri. Tikkurilassa pysähtyvät pohjoiseen menevät junat. Helsingin keskustaan nopeimmilla junilla matka kestää 15 min. Junien lisäksi Tikkurilaan on hyvät bussiyhteydet sekä Helsinkiin kuin myös Vantaan poikittaisliikenteessä.

Talon tiedot

 

Valmistumisvuosi2012
Asuntomäärä 64
1h (44,5-45 m2)11
2h (40-55 m2)42
3h (61-80,5 m2)11

Palvelut

ASO-asunnon hakeminen