Härmälänrannan Setlementtiasunnot

Härmälänrannan Setlementtiasunnot

Niilo Härmälänkatu 3, 33900 Tampere

 

Tampereelle Härmälänrantaan valmistuu tammikuussa 2019 kuusikerroksinen vuokratalo kaikenikäisille. Taloon tulee 103 asuntoa, joista 22 asuntoa kehitysvammaisille.

 

Kaikki huoneistot on suunniteltu esteettömiksi. Talossa on myös ulkoiluvälinevarasto, talosaunaosasto sekä asuntokohtaiset varastokomerot, jotka sijaitsevat kellarikerroksessa. Autopaikat sijaitsevat autohallissa ja pihapaikkoina. Lisä- ja muutostöitä ei ole mahdollista tehdä. Suurimmassa osassa asuntoja on oma lasitettu parveke tai ranskalainen parveke.

 

Yhteiset tilat ovat pääosin talon ensimmäisessä kerroksessa. Asukastilassa voi lukea lehteä tai juoda kahvia, tavata naapureita, jutella ja viettää aikaa, katsoa telkkaria tai osallistua muuhun toimintaan. Asukastilan yhteisökeittiössä voi harrastaa ruuanlaittoa ja leipomista. Maksuttomassa talopesulassa on pesu- ja kuivauskoneet. Vuokraan sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Lemmikit ovat sallittuja. Talo on savuton eli tupakointi on kielletty huoneistoissa, parvekkeilla, kiinteistön sisätiloissa ja tontin alueella.

 

Talossa tulee työskentelemään yhteisökoordinaattori, joka aktivoi, innostaa ja tukee asukkaita asumiseen liittyvissä asioissa. Yhteisökoordinaattori on läsnä, ohjaa ja neuvoo, suunnittelee yhteistä tekemistä yhdessä asukkaiden kanssa. Yhteisökoordinaattorin toimintamallista voi lukea lisää tästä.

 

Asukkaaksi voi hakea kuka tahansa asunnon tarpeessa oleva henkilö tai perhe. Asukasvalinnoissa noudatetaan valtion korkotukilainoittamille asunnoille asettamia ehtoja hakijoiden varallisuudesta ja asunnon tarpeen kiireellisyydestä.

 

Esitteet ovat sähköisessä muodossa sivun oikeassa reunassa.
Sähköisen asuntohakemuksen voi täyttää tästä. Painetun esitteen voi tilata osoitteesta info[ät]setlementtiasunnot.fi jättämällä yhteystietonsa tai soittamalla asiakaspalveluumme 010 837 5300.

 

Hakuaika on alkanut 8.10.2018. Pyrimme tekemään ensiasukasvalinnan marraskuun loppuun mennessä. Otamme yhteyttä ensisijaisesti puhelimitse asuntoa tarjotessa.

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Talon tiedot

 

Valmistumisvuosi2019
Asuntoja103
1h (28-41,5 m2)50
2h (34,5-53 m2)44
3h (55-56,5 m2)9

Palvelut

Talon esite ja huoneistopohjat
Hinnasto
Vuokra-asunnon hakeminen