Härmälänrannan Setlementtiasunnot

Härmälänrannan Setlementtiasunnot

Niilo Härmälänkatu 3, 33900 Tampere

 

Tampereelle Härmälänrantaan valmistui joulukuussa 2018 kuusikerroksinen vuokratalo kaikenikäisille. Talossa on 103 asuntoa, joista 22 asuntoa kehitysvammaisille.

 

Kaikki huoneistot on suunniteltu esteettömiksi. Talossa on myös ulkoiluvälinevarasto, talosaunaosasto sekä asuntokohtaiset varastokomerot, jotka sijaitsevat kellarikerroksessa. Autopaikat sijaitsevat autohallissa ja pihapaikkoina. Lisä- ja muutostöitä ei ole mahdollista tehdä. Suurimmassa osassa asuntoja on oma lasitettu parveke tai ranskalainen parveke.

 

Yhteiset tilat ovat pääosin talon ensimmäisessä kerroksessa. Asukastilassa voi lukea lehteä tai juoda kahvia, tavata naapureita, jutella ja viettää aikaa, katsoa telkkaria tai osallistua muuhun toimintaan. Asukastilan yhteisökeittiössä voi harrastaa ruuanlaittoa ja leipomista. Maksuttomassa talopesulassa on pesu- ja kuivauskoneet. Vuokraan sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Lemmikit ovat sallittuja. Talo on savuton eli tupakointi on kielletty huoneistoissa, parvekkeilla, kiinteistön sisätiloissa ja tontin alueella.

 

Huoneistojen seinät ovat vaaleaksi maalatut. Kaapistot ovat valkoista lastulevyä. Lattioihin on asennettu laminaatti. Keittiössä on jää-pakastinkaappi, keraaminen liesi, astianpesukone ja paikkavaraus mikroaaltouunille. Pesuhuoneen/wc:n seinät ja lattia ovat laatoitetut. Pesuhuoneessa on lattialämmitys. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia. Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä.

 

Talossa työskentelee asumiskoordinaattori, joka aktivoi, innostaa ja tukee asukkaita asumiseen liittyvissä asioissa. Asumiskoordinaattori ohjaa ja neuvoo, suunnittelee yhteistä tekemistä yhdessä asukkaiden kanssa. Asumiskoordinaattorin toimintamallista voi lukea lisää tästä.

Talon tiedot

 

Valmistumisvuosi2019
Asuntoja103
1h (28-41,5 m2)50
2h (34,5-53 m2)44
3h (55-56,5 m2)9

Palvelut

Talon esite ja huoneistopohjat
Vuokra-asunnon hakeminen