Vapautumassa vuokra-asunto 3 h + kt + parveke, Havukosken Setlementtiasunnot

Vapautumassa 3 h + kt + parveke, Vantaan Havukoskella

 

Tilava ja parvekkeellinen 59,5 m² kolmio vapautumassa 1.1.2019 alkaen. Sopii pohjaltaan perheelle tai esimerkiksi kämppiksille.

 

Asunto sijaitsee talon kuudennessa kerroksessa. Talossa on hissi. Asunnon parveke on lasitettu. Lisätietoja talosta, asunnon varusteluista ja materiaaleista alempana.

 

Vuokra 867,44 €/kk + vesimaksu 18,00 € / hlö / kk. Vuokraan sisältyy Elisan 10 M laajakaistayhteys. Sähkö ei sisälly vuokraan.

 

Tupakointi ei ole sallittu asunnossa, parvekkeella eikä kiinteistön tiloissa.

 

Talossa on asukkaiden maksuttomaan käyttöön pesutupa ja kuivaushuone, pieni kuntosali, sekä yhteiskeittiöllinen asukastila. Talolla päivystävä yhteisökoordinaattori on tavattavissa arkisin ilmoitettuina palveluaikoina. Yhteisökoordinaattori auttaa ja neuvoo tarvittaessa erilaisissa asumiseen liittyvissä asioissa sekä aktivoi ja kannustaa talon asukkaita yhteisöllisyyden syntymiseksi ja ylläpitämiseksi.

 

Kiinnostuitko asunnosta? 

 

Kiinnostuessasi asunnosta, täytä sähköinen vuokra-asuntohakemus mahdollisimman pian.

 

Asuntoa tarjotessamme otamme ensisijaisesti yhteyttä sähköpostitse. Kirjallinen asuntotarjous lähetetään sähköpostitse tai tarvittaessa kirjeitse. Asukasvalinta tehdään ARA:n ohjeistuksen mukaan hakijoiden asunnontarpeen ja kiireellisyyden mukaisesti.

 

Lisätietoja saa asiakaspalvelusta, puh. 010 837 5300 (ma-pe klo 9-15) tai info@setlementtiasunnot.fi.

Havukosken Setlementtiasunnot

Kytötie 18, 01360 Vantaa

 

Havukoski sijaitsee Vantaan itäosassa, lähellä Koivukylää. Palvelut ovat monipuoliset, lähiympäristössä on monta ruokakauppaa, posti, kirjasto, terveyskeskus, päiväkoti ja koulu. Koivukylän kauppakeskukseen on kävelymatka.

 

Havukosken Setlementtiasuntoihin kuuluu kaksi erillistä taloa, molemmissa on hissi. Talossa on asuntoja yhteensä 80, joista tukiasuntoja on 25. A-talossa on 8 kerrosta, talopesula ja kuntosali. B-talossa on 4 kerrosta, talojen saunat sekä jätehuone. Kuivaushuoneet ja varastotilat ovat molemmissa taloissa. Asukastilassa voi tavata naapureita, suunnitella yhteistä toimintaa ja lukea päivän lehden tai käyttää tietokonetta.

 

Huoneistojen seinät ovat vaaleaksi maalatut. Kaapistojen ovet ovat eteisessä ja makuuhuoneissa melamiinipintaiset, keittiössä mikrolaminaattipintaiset. Lattiat ovat laminaattia. Keittiössä on jää-pakastinkaappi, 4-levyinen liesi, varaus astianpesukoneelle ja paikka mikroaaltouunille. Pesuhuoneen/wc:n seinät ja lattia ovat laatoitetut. Pesuhuoneessa on kaukolämpöpohjainen lattialämmitys, varaus pesukoneelle ja kuivausrummulle. Kaikissa huoneistoissa on lasitettu parveke. Huoneistoihin kuuluu myös oma lämmin varastokomero. Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia. Talo on savuton, joten huoneistoissa, parvekkeilla ja yleisissä tiloissa tupakointi on kielletty.

 

Vuokraan sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Talossa on keskitetty ilmanvaihtojärjestelmä. Talo on liitetty kaukolämpöön. Pysäköintialue sijaitsee sisäpihalla ja paikat on varustettu lämpötolpilla.

 

Liikenneyhteydet ovat hyvät. Koivukylän rautatieasema sijaitsee parinsadan metrin päässä. Useita bussilinjoja kulkee Rautakallion pysäkiltä, johon on talolta matkaa noin 100 m.

Talon tiedot

 

Valmistumisvuosi2013
Asuntoja80
1h (31,5)34
2h (37,5-51 m2)32
3h (59-63,5 m2)14

Palvelut

Vuokra-asunnon hakeminen