Havukosken Setlementtiasunnot

Havukosken setlementtiasunnot

Huoneistojen pohjakuvat

Havukosken Setlementtiasunnot

Kytötie 18, 01360 Vantaa

 

Havukoski sijaitsee Vantaan itäosassa, lähellä Koivukylää. Palvelut ovat monipuoliset, lähiympäristössä on monta ruokakauppaa, posti, kirjasto, terveyskeskus, päiväkoti ja koulu. Koivukylän kauppakeskukseen on kävelymatka.

 

Havukosken Setlementtiasuntoihin kuuluu kaksi erillistä taloa, molemmissa on hissi. Talossa on asuntoja yhteensä 80, joista tukiasuntoja on 25. A-talossa on 8 kerrosta, talopesula ja kuntosali. B-talossa on 4 kerrosta, talojen saunat sekä jätehuone. Kuivaushuoneet ja varastotilat ovat molemmissa taloissa. Asukastilassa voi tavata naapureita, suunnitella yhteistä toimintaa ja lukea päivän lehden tai käyttää tietokonetta.

 

Huoneistojen seinät ovat vaaleaksi maalatut. Kaapistojen ovet ovat eteisessä ja makuuhuoneissa melamiinipintaiset, keittiössä mikrolaminaattipintaiset. Lattiat ovat laminaattia. Keittiössä on jää-pakastinkaappi, 4-levyinen liesi, varaus astianpesukoneelle ja paikka mikroaaltouunille. Pesuhuoneen/wc:n seinät ja lattia ovat laatoitetut. Pesuhuoneessa on kaukolämpöpohjainen lattialämmitys, varaus pesukoneelle ja kuivausrummulle. Kaikissa huoneistoissa on lasitettu parveke. Huoneistoihin kuuluu myös oma lämmin varastokomero. Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia. Talo on savuton, joten huoneistoissa, parvekkeilla ja yleisissä tiloissa tupakointi on kielletty.

 

Vuokraan sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Talossa on keskitetty ilmanvaihtojärjestelmä. Talo on liitetty kaukolämpöön. Pysäköintialue sijaitsee sisäpihalla ja paikat on varustettu lämpötolpilla.

 

Liikenneyhteydet ovat hyvät. Koivukylän rautatieasema sijaitsee parinsadan metrin päässä. Useiden bussiyhteyksien pysäkille Rautakallioon on matkaa noin 100 m. Tarkemmat liikenneyhteyksien tiedot löytyvät osoitteesta hsl.fi.

Talon tiedot

 

Valmistumisvuosi2013
Asuntoja80
1h (31,5)34
2h (37,5-51 m2)32
3h (59-63,5 m2)14

Palvelut

Vuokra-asunnon hakeminen