Hervannan Setlementtiasunnot

Hervannan Setlementtiasunnot

Lindforsinkatu 11-15, 33720 Tampere

 

Hervanta sijaitsee Tampereen eteläosassa, noin 7 km Tampereen keskustasta ja se on Suomen suurimpia ja tunnetuimpia lähiöitä. Hervannassa on monipuolinen palvelurakenne, mm. teknillinen yliopisto sekä kymmeniä korkean teknologian yrityksiä. Hervannassa on runsaasti peruspalveluita koulujen ja päiväkotien sekä kauppojen lisäksi. Alueen palvelutarjontaan kuuluvat kirjasto, terveysasema, lääkäriasema, apteekki, elokuvateatteri, uimahalli, jäähalli ja yleisurheilukenttä. Voit katsoa kulkuyhteydet Tampereen reittioppaasta.

 

Hervannan Setlementtiasunnoissa on 117 asuntoa, joista tukiasuntoja on 45. Talossa on myös ryhmäkoti. Suurin osa asunnoista on yksiöitä ja kaksioita, mutta kolmioitakin on. Osassa asunnoissa on parvekkeet. Jokaiseen asuntoon kuuluu lämmin varastokomero. Lisäksi talossa on yhteinen varastotila ulkoiluvälineitä varten sekä pyörävarasto. Talossa on sauna, pesutupa, kuivaushuone ja kuntosali sekä asukastila Tupa, jossa voi tavata naapureita, suunnitella yhteistä toimintaa ja lukea päivän lehden tai käyttää tietokonetta.

 

Huoneistojen seinät ovat vaaleaksi maalatut. Kaapistot ovat valkoista lastulevyä. Lattioissa on muovimatto. Keittiössä on jää-pakastinkaappi, 4-levyinen liesi valurautalevyillä, varaus astianpesukoneelle ja mikroaaltouunille. Pesuhuoneen/wc:n seinät ja lattia ovat laatoitetut. Pesuhuoneessa on lattialämmitys. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia. Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä.

 

Vuokraan sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Talossa on keskitetty tulo- ja poistokoneella varustettu ilmanvaihtojärjestelmä. Talo on liitetty kaukolämpöön. Pysäköintipaikat ovat kiinteistön tontilla.

Huoneistojen pohjakuvat

Talon tiedot

 

Valmistumisvuosi2009
Asuntoja117
1h (31-39 m2)83
2h (47-49 m2)15
3h (59,5-65,5 m2)19

Palvelut

Vuokra-asunnon hakeminen
Huoneistopohjat (pdf)
Esite (pdf)