Hyvinkään Setlementtiasunnot

Huoneistojen pohjakuvat

Hyvinkään Setlementtiasunnot

Kuusikontie 4, 05810 Hyvinkää

 

Hyvinkää on kotoisa, luonnonläheinen ja kehittyvä 46 000 asukkaan kaupunki. Palvelut ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet tarjoavat paljon mahdollisuuksia vapaa-aikaan. Lähellä on useita erilaisia ulkoilualueita, kaksi golfkenttää ja Sveitsin laskettelurinne. Lisätietoja kaupungin sivuilta.

 

Talot valmistuivat Hyvinkään Martin kaupunginosaan vuonna 2013. Hissillisissä taloissa on 34 asuntoa ja 4 kerrosta. Kaikki asunnot ovat parvekkeellisia kaksioita, 37–51,5 m2. Talossa on yhteinen ulkoiluvälinevarasto piharakennuksessa, sauna, pesutupa ja asukastila Taukotupa, jossa voi tavata naapureita, suunnitella yhteistä toimintaa ja lukea päivän lehden tai käyttää tietokonetta.

 

Huoneistojen seinät ovat vaaleaksi maalatut. Kaapistojen ovet ovat vaaleaa MDF-levyä. Lattia on muovimattoa. Keittiössä on jääkaappipakastin, 4-levyinen liesi valurautalevyillä, varaus astianpesukoneelle ja paikka mikroaaltouunille. Pesuhuoneen/wc:n seinät ja lattia ovat laatoitettu keraamisella laatalla. Pesuhuoneessa on lattialämmitys. Kaikkiin asuntoihin kuuluu lämmin varastokomero. Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia.

 

Vuokraan sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Talossa on keskitetty koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä. Talot on liitetty kaukolämpöön. Maksulliset pysäköintipaikat ovat ulkopaikkoja kiinteistön tontilla. Kaikilla autopaikoilla on lämmityspistorasia.

 

Martista pääsee Hyvinkään Rautatieasemalle bussilla numero 5. Myös Helsinkiin pääsee kätevästi junalla ja linja-autolla.

Talon tiedot

 

Valmistumisvuosi2013
Asuntoja34
2h (37-51,5 m2)34

Palvelut

Vuokra-asunnon hakeminen