Kalasataman Setlementtiasunnot

Huoneistojen pohjakuvat

Kalasataman Setlementtiasunnot

Capellan puistotie 7, 00540 Helsinki

 

Kalasatama sijaitsee Helsingin uudella merellisellä asuinalueella Kalasataman Sörnäistenniemellä. Alue on rakenteilla vielä vuosia: lähistölle nousee asuin- ja toimistotaloja, hotelli, myös liikenneyhteydet paranevat. Kalasataman rantoja ja kanavia tulee kiertämään pitkä rantapromenadi. Alueella on tällä hetkellä Kalasatamapuisto, terveys- ja hyvinvointikeskus, sekä kauppakeskus Redi. Kevyenliikenteen väylää, Isoisän siltaa pitkin pääsee kulkemaan Mustikkamaalle. Lisätietoja alueesta.

 

Suurin osa asunnoista on kaksioita, mutta myös muutama kolmen huoneen asunto. Talossa on sauna, pesutupa, kuivaushuone, yhteinen ulkoiluvälinevarasto sekä asukastila Messi, jossa voi tavata naapureita, suunnitella yhteistä toimintaa ja lukea päivän lehden tai käyttää tietokonetta.

 

Huoneistojen seinät ovat vaaleaksi maalatut. Kaapistojen ovet ovat melamiinipintaisia. Lattia on laminaattia. Keittiössä on jää-pakastinkaappi, 4-levyinen liesi valurautalevyillä, varaus astianpesukoneelle ja paikka mikroaaltouunille. Pesuhuoneen/wc seinät ja lattiat ovat laatoitetut. Pesuhuoneessa on suorasähkölattialämmitys. Jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke tai ranskalainen parveke ja kaikkiin asuntoihin kuuluu lämmin varastokomero. Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia. Talo on savuton, joten huoneistoissa, parvekkeilla ja yleisissä tiloissa tupakointi ei ole sallittu.

 

Talossa on myös Validia-koti muistihäiriöisille vanhuksille. Teemme aktiivisesti yhteistyötä Validia Asumisen kanssa. Tutustu Validia Asuminen kotiin vietäviin palveluihin ja Turvalliseen Asumiseen tästä.

 

Vuokraan sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Talossa on huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä (tulo-poistokone). Talo on liitetty kaukolämpöön. Maksulliset pysäköintipaikat ovat talon pohjakerroksessa, autohallissa.

 

Liikenneyhteydet Kalasatamaan ovat vielä muodostumassa. Metroasemalta talolle kävellen matkaa on noin 700 metriä. Tarkemmat tiedot löytyvät reittioppaasta osoitteesta hsl.fi.

Talon tiedot

 

Valmistumisvuosi2013
Asuntoja72
2h (33-55 m2)68
3h (75,5-76 m2)4

Palvelut

Vuokra-asunnon hakeminen
Asuntojen pohjakuvat (pdf)