Kalasataman Setlementtiasunnot

Huoneistojen pohjakuvat

Kalasataman Setlementtiasunnot

Capellan puistotie 7, 00540 Helsinki

 

Kalasatama on yksi Helsingin uusista merellisistä asuinalueista itäisessä kantakaupungissa. Alue kasvaa vielä vuosia: lähistölle nousee asuin- ja toimistotaloja, hotelli, myös liikenneyhteydet paranevat. Kalasataman rantoja ja kanavia tulee kiertämään pitkä rantapromenadi. Alueella on jo tällä hetkellä Kalasatamapuisto, terveys- ja hyvinvointikeskus, sekä kauppakeskus Redi. Kevyenliikenteen väylää, Isoisän siltaa pitkin pääsee kulkemaan lähivirkistysalue Mustikkamaalle. Lisätietoja alueesta.

 

Suurin osa asunnoista on kaksioita, mutta myös muutama kolmen huoneen asunto. Talossa on sauna, pesutupa, kuivaushuone, yhteinen ulkoiluvälinevarasto sekä asukastila Messi, jossa voi tavata naapureita, suunnitella yhteistä toimintaa ja lukea päivän lehden tai käyttää tietokonetta.

 

Huoneistojen seinät ovat vaaleaksi maalatut. Kaapistojen ovet ovat melamiinipintaisia. Lattia on laminaattia. Keittiössä on jää-pakastinkaappi, 4-levyinen liesi valurautalevyillä, varaus astianpesukoneelle ja paikka mikroaaltouunille. Pesuhuoneen/wc seinät ja lattiat ovat laatoitetut. Pesuhuoneessa on suorasähkölattialämmitys. Jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke tai ranskalainen parveke ja kaikkiin asuntoihin kuuluu lämmin varastokomero. Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia. Talo on savuton, joten huoneistoissa, parvekkeilla ja yleisissä tiloissa tupakointi ei ole sallittu.

 

Talossa on myös Mainiokoti Capella muistihäiriöisille vanhuksille. Tutustu Mainiokodin palveluihin tästä.

 

Vuokraan sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Talossa on huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä (tulo-poistokone). Talo on liitetty kaukolämpöön. Maksulliset pysäköintipaikat ovat talon pohjakerroksen autohallissa.

 

Liikenneyhteydet busseilla ja metrolla Kalasatamaan ovat hyvät. Metroasemalta on talolle matkaa on noin 500 metriä. Tarkemmat tiedot löytyvät Reittioppaasta.

Talon tiedot

 

Valmistumisvuosi2013
Asuntoja72
2h (33-55 m2)68
3h (75,5-76 m2)4

Palvelut

Vuokra-asunnon hakeminen
Asuntojen pohjakuvat (pdf)