Malmin Setlementtiasunnot

Huoneistojen pohjakuvat

Malmin Setlementtiasunnot

Piilikuja 1-3, 00700 Helsinki

 

Malmi on Koillis-Helsingin aluekeskus ja myös liikenteellisesti solmukohta. Malmin rautatieasema sijaitsee Keravan kaupunkiradan varressa. Rautatieaseman molemmin puolin on runsaasti liikkeitä ja kauppoja. Lähellä ovat myös mm. koulu, päiväkoti, uimahalli, kirjasto, Kelan toimisto ja Malmitalo.

 

Malmin Setlementtiasunnot on valmistunut vuonna 2003. Asuntoja on yhteensä 149, joista suurin osa on yksiöitä, ranskalaisella parvekkeella. Isommissa huoneistoissa on parveke. Talossa on sauna, kuntosali, pesutupa ja kuivaushuone, yhteinen varastotila ulkoiluvälineitä varten sekä pyörävarasto. Talon asukastila Olkkarissa voi tavata naapureita, suunnitella yhteistä toimintaa ja lukea päivän lehden tai käyttää tietokonetta. Asukastilan keittiö uusittiin vuonna 2015.

 

Huoneistojen seinät ovat vaaleaksi maalatut, kaapistot ovat lastulevyä. Lattia on muovimattoa. Keittiössä on jää-pakastinkaappi tai jää-viileäkaappi, 4-levynen liesi valurautalevyillä, varaus astianpesukoneelle ja paikka mikroaaltouunille. Pesuhuoneen/wc:n seinät ovat muovia/peltiä ja lattia muovimattoa. Huoneistoissa on parveke tai ranskalainen parveke. Jokaiseen asuntoon kuuluu lämmin varastokomero. Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia.

 

Vuokraan sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Talossa on keskitetty ilmanvaihtojärjestelmä. Talo on liitetty kaukolämpöön ja aurinkopaneelit on asennettu talon katolle. Pysäköintipaikat ovat kiinteistön tontilla.

 

Malmilta pääsee keskustaan päin monilla bussilinjoilla ja paikallisjunilla. Katso tarkemmat julkiset liikenneyhteydet Reittioppaasta.

Talon tiedot

 

Valmistumisvuosi2003
Asuntoja149
1h (29-55 m2)100
2h (46-68 m2)41
3h (63,5 m2)4
4h (85 m2)4

Palvelut

Vuokra-asunnon hakeminen