Vapautumassa asumisoikeusasunto

2 h + kt + parveke, Hyvinkään Martissa

Vapautumassa 2 h + kt + parveke, +55 vuotiaille

 

Parvekkeellinen 40 m² kaksio vapautumassa 6.7.2019 alkaen rauhallisessa ja luonnonläheisessä Martissa!

 

Asunto sijaitsee nelikerroksisen talon kolmannessa kerroksessa. Talossa on hissi. Asunnon parveke on lasitettu. Lisätietoja talosta, asunnon varusteluista ja materiaaleista alempana.

 

Asumisoikeusmaksu 21 875,55 €, vastike 562,60 € / kk + vesimaksu 18,00 € / hlö / kk.

Vastikkeeseen sisältyy Elisan 10 M laajakaistayhteys. Sähkö ei sisälly vastikkeeseen.

 

Talossa on asukkaiden maksuttomaan käyttöön pesutupa, sekä yhteiskeittiöllinen asukastila. Talolla päivystävä asumiskoordinaattori on tavattavissa arkisin ilmoitettuina palveluaikoina. Asumiskoordinaattori auttaa ja neuvoo tarvittaessa erilaisissa asumiseen liittyvissä asioissa sekä aktivoi ja kannustaa talon asukkaita yhteisöllisyyden syntymiseksi ja ylläpitämiseksi.

 

Kiinnostuitko asunnosta? 

 

Kiinnostuessasi asunnosta, täytä asuntohakemus  järjestysnumeroineen mahdollisimman pian. Asumisoikeusasuntojen hakemiseen tulee olla käyttämätön järjestysnumero. Jos sinulla ei ole järjestysnumeroa, sen voi hakea kaupungin asuntotoimistolta.

 

Asuntoa tarjotessamme otamme ensisijaisesti yhteyttä sähköpostitse. Kirjallinen asuntotarjous lähetetään sähköpostitse tai tarvittaessa kirjeitse. Asumisoikeusasunnon saaminen määräytyy asunnon hyväksyneen hakijan pienimmän järjestysnumeron perusteella. Asumisoikeusasuntoa hakevan ja asumisoikeussopimuksen tekevän tulee olla täyttänyt 55-vuotta. Asunnossa voi myös asua nuorempia perheenjäseniä.

 

Lisätietoja saa asiakaspalvelusta, puh. 010 837 5300 (ma-pe klo 9-15) tai info@setlementtiasunnot.fi.

Martinkartano

Iltamantie 7, 05810 Hyvinkää

 

 

Hyvinkää on kotoisa, luonnonläheinen ja kehittyvä 46 000 asukkaan kaupunki. Palvelut ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet tarjoavat paljon mahdollisuuksia vapaa-aikaan. Lähellä on useita eri erilaisia ulkoilualueita, kaksi golfkenttää ja Sveitsin laskettelurinne. Lisätietoja kaupungin sivuilta hyvinkaa.fi.

 

Martinkartanossa on kaksi 4-kerroksista hissillistä asumisoikeustaloa, joissa on yhteensä 28 asuntoa, kaksioita ja kolmioita. Talot valmistuivat vuonna 2013. A-talon talopesulassa on pyykinkuivauskaappi, kuivausrumpu ja mankeli. B-talossa on pyykinkuivaushuone. Taloissa on yksi yhteinen talosauna, yhteinen ulkoiluvälinevarasto ja asukastila ”Asukastupa”, jossa voi tavata naapureita, suunnitella yhteistä toimintaa, lukea päivän lehden ja käyttää tietokonetta.

 

Huoneistojen seinät ovat vaaleiksi maalatut. Kaapistojen ovet ovat vaaleaa MDF-levyä. Lattia on muovimattoa. Keittiössä on jääkaappipakastin ja 4-levyinen turvaliesi valurautalevyillä, varaus astianpesukoneelle ja paikka mikroaaltouunille. Pesuhuoneen/wc:n seinät ja lattia ovat laatoitettu keraamisella laatalla. Pesuhuoneessa on lattialämmitys. Jokaiseen asuntoon kuuluu lämmin varastokomero ja parveke. Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia. Talo on savuton, joten huoneistoissa, parvekkeilla ja yleisissä tiloissa tupakointi ei ole sallittu.

 

Vastikkeeseen sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Talossa on koneellinen keskitetty ilmanvaihtojärjestelmä. Talo on liitetty kaukolämpöön. Ulkona on 28 sähköpistokkeellista autopaikkaa.

Talon tiedot

 

Valmistumisvuosi2013
Asuntomäärä 28
2h (40-45 m2)16
3h (62,5-68,5 m2)12

Talon palvelut

ASO-asunnon hakeminen
Asuntojen pohjakuvat (pdf)
Kerrospohjat - Talo A (pdf)
Kerrospohjat - Talo B (pdf)