Merikartano

Asumisoikeus, Helsinki

Huoneistojen pohjakuvat

Merikartano

Rionkatu 7, 00220 Helsinki

 

 

Merellinen Jätkäsaari on lähellä Helsingin keskustaa ja alueen palveluita kehitetään uudisrakentamisen myötä koko ajan. Rakentaminen jatkuu 2020-luvulle. Jätkäsaarta lähellä on myös Ruoholahti, jossa on iso Ruoholahden kauppakeskus ruokakauppoineen, ravintoloineen ja apteekkeineen.

 

Asunnot ovat kaksioita ja kolmioita, osassa on oma sauna. Yhteensä taloissa on 75 asuntoa ja se valmistui vuonna 2012. Jokaisessa huoneistossa on parveke, kattoterassi tai alimmissa kerroksissa asuntopiha. Talossa on saunat, pesutupa, kuivaushuone, kuntosali, yhteinen ulkoiluvälinevarasto sekä asukastila Merisali, jossa voi tavata naapureita, suunnitella yhteistä toimintaa, lukea päivän lehden ja käyttää tietokonetta. Yhteinen korttelipiha on kaikkien korttelin talojen käytössä.

 

Huoneistojen seinät ovat vaaleaksi maalatut. Lattia on täyshimmeäksi lakattua tammilautaparkettia. Kaapistojen ovet ovat maalattua MDF-levyä. Keittiössä on jää-pakastinkaappi tai jenkkikaappi, keraaminen liesi, varaus astianpesukoneelle ja mikroaaltouunille. Pesuhuoneen/wc:n seinät ovat laatoitetut, lattia on laatoitettu. Jokaiseen asuntoon kuuluu lämmin varastokomero. Talo on savuton, joten huoneistoissa, parvekkeilla ja yleisissä tiloissa sekä koko kiinteistön alueella tupakointi ei ole sallittu. Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia.

 

Vastikkeeseen sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Talossa on huoneistokohtainen tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä. Talo on liitetty kaukolämpöön. Maksulliset autopaikat sijaitsevat pihakannen alla pohjakerroksessa, josta on esteetön yhteys porraskäytävien hisseille.

 

Liikenneyhteydet Jätkäsaaresta ovat hyvät. Lähellä ovat raitiolinjojen 8 ja 9 päätepysäkit ja Ruoholahden metroasemalle on matkaa noin 100 metriä.

Talon tiedot

 

Valmistumisvuosi2012
Asuntomäärä 75
2h (33,5-63 m2)52
3h (62,5-87 m2)23

Talon palvelut

ASO-asunnon hakeminen
Asuntojen pohjakuvat (pdf)