Vapaa 3 h+k+parveke, Muuralan Setlementtiasunnot

Vapautumassa 3 h+k+parveke

 

Parvekkeellinen 67,5 m² kolmio odottaa uusia asukkaitaan Muuralan Setlementtiasunnoilla osoitteessa Muuralanportti 3 A. Asunto sijaitsee hissillisen talon toisessa kerroksessa.

 

Katso asunnon pohjakuva klikkaamalla tästä.

 

Vuokra 916,98 €/kk + vesimaksu 18,00 € / hlö / kk. Vuokraan sisältyy Elisan 10 M laajakaistayhteys. Sähkö ei sisälly vuokraan.

 

Vakuus 916,98 €. Jos vakuus tulee Kelan kautta maksusitoumuksena, on vakuus 2 kk vuokran suuruinen.

 

Lisätietoja talosta, asunnon varusteluista ja materiaaleista löytyy alempaa.

 

Kiinnostuessasi asunnosta, täytä asuntohakemus mahdollisimman pian. Asuntoa tarjotessamme otamme ensisijaisesti yhteyttä puhelimitse. Kirjallinen asuntotarjous lähetetään sähköpostitse tai tarvittaessa kirjeitse.

 

Lisätietoja saa asiakaspalvelusta, puh. 010 837 5300 (ma-pe klo 9-15) tai info@setlementtiasunnot.fi.

Muuralan Setlementtiasunnot

Muuralanportti 3, 02770 Espoo

 

Muuralan kaupunginosa sijaitsee Espoon keskuksen pohjoispuolella Kehä III ja Turunväylän lähellä. Muuralassa on päiväkoti ja koulu, mutta varsinaiset palvelut löytyvät Espoon keskuksesta, jonne on matkaa reilu pari kilometriä.

 

Muuralan Setlementtiasunnoissa on 32 asuntoa ja talot valmistuivat vuonna 2009. Suurin osa asunnoista on yksiöitä ja kaksioita sekä muutama kolmio. Talossa on sauna, pesutupa, kuivaushuone ja kuntosali sekä yhteinen varastotila ulkoiluvälineitä varten. Asukastila Muuralanpesässä voi tavata naapureita, suunnitella yhteistä toimintaa, lukea päivän lehden ja käyttää tietokonetta.

 

Huoneistojen seinät ovat vaaleaksi maalatut. Kaapistot ovat valkoista melamiinia. Lattia on muovimattoa. Huoneistoissa on joko parveke tai ranskalainen parveke. Kaikkiin asuntoihin kuuluu lämmin varastokomero.

 

Keittiössä on jääkaappi pakastelokerolla ja isommissa asunnoissa jää-pakastinkaappi, valurautalevyinen turvaliesi, varaus astianpesukoneelle ja paikka mikroaaltouunille.

Pesuhuoneen/wc:n seinät ja lattia ovat laatoitetut. Pesuhuoneessa on lattialämmitys.

 

Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia.

 

Vuokraan sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Talossa koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä. Yhtiö on liitetty kaukolämpöön. Pysäköintipaikat ovat kiinteistön tontilla.

Talon tiedot

 

Valmistumisvuosi2009
Asuntoja32
1h (30,5-43 m2)15
2h (38,5-45,5 m2)12
3h (67-67,5 m2)5

Palvelut

Vuokra-asunnon hakeminen
Pohjapiirrosesimerkkejä (pdf)
Asemapiirros (pdf)
Pohjapiirrokset, talo A (pdf)
Pohjapiirrokset, talo B (pdf)