Nyyttipuisto

Huoneistojen pohjakuvat

Alppikylän Setlementtiasunnot, Nyyttipuisto

Alppikylänkatu 22-24, 00770 Helsinki

 

Uudehko asuinalue Alppikylä on rakennettu hyvien kulkuyhteyksien varrelle Puistolan, Heikinlaakson, Jakomäen asuinalueiden sekä Tattarisuon teollisuusalueen väliin lähelle Malmin lentokenttää. Peruspalvelut mm. ostoskeskus, kirjasto, apteekki, terveysasema, uimahalli, päiväkodit, koulut ja kirkko löytyvät Jakomäestä, jonne Alppikylästä on matkaa noin 500 m. Alppikylään tulee useita puistoja ja virkistysalueita, joten lähiympäristössä on hyvät ulkoilumahdollisuudet. Alppikylän välittömässä läheisyydessä ovat myös Malmin lentokentän virkistysalue sekä Puistolan liikuntapuisto, jonne on vain reilun kilometrin matka.

 

Alppikylässä on kaksi Setlementtiasuntojen taloa. Nyyttipuisto, jossa on 46 asuntoa, joista 12 on tukiasuntoja, valmistui maaliskuussa 2013. Suurin osa asunnoista on yksiöitä ja kaksioita, mutta myös muutamia kolmen huoneen asuntoja. Jokaisessa asunnossa on parveke tai ranskalainen parveke ja kaikkiin asuntoihin kuuluu lämmin varastokomero. Lisäksi taloissa on sauna, pesutupa, kuivaushuone, asukastila Alppitupa, kuntosali sekä yhteinen varastotila ulkoiluvälineitä varten. Talon asukastila Alppituvassa voi tavata naapureita, suunnitella yhteistä toimintaa ja lukea päivän lehden tai käyttää tietokonetta.

 

Huoneistojen seinät ovat vaaleaksi maalatut. Kaapistojen ovet ovat valkoista MDF-kalustelevyä. Lattiat ovat muovimattoa. Keittiössä on jääkaappi, kolmioissa jää-pakastinkaappi, 4-levyinen liesi valurautalevyillä, varaus astianpesukoneelle sekä paikka mikroaaltouunille. Pesuhuoneen/wc:n seinät ja lattia ovat laatoitetut. Pesuhuoneessa on lattialämmitys. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia. Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä. Talo on savuton, joten huoneistoissa ja yleisissä tiloissa tupakointi ei ole sallittu.

 

Vuokraan sisältyy 10 M taloyhtiölaajakaista. Talossa on keskitetty ilmanvaihtojärjestelmä, jossa on lämmitetty tuloilma. Talo on liitetty kaukolämpöön. Pysäköintipaikat ovat ulkopaikkoja kiinteistön tontilla.

 

Alppikylästä pääsee Rautatientorille bussilla numero 75 ja 77. Malmilta Alppikylään kulkee bussilinja 69.

Talon tiedot

 

Valmistumisvuosi2013
Asuntoja46
1h (35-41,5 m2)34
2h (46,5-53,5 m2)10
3h (61,5 m2)2

Palvelut

Vuokra-asunnon hakeminen
Huoneisto- ja kerrospohjat (pdf)