Pohjois-Haagan Setlementtiasunnot

Huoneistojen pohjakuvat

Pohjois-Haagan Setlementtiasunnot

Eliel Saarisen tie 15, 00400 Helsinki

 

Pohjois-Haagan peruspalvelut mm. terveysasema, ruokakaupat, kirjasto, uimahalli, päiväkodit, koulut ja kirkko löytyvät lähialueelta ja Kaari-kauppakeskukseen matkaa on parisen kilometriä. Taksiasema on talojen vieressä Thalian aukiolla. Alueen puutarhamaista ympäristöä pääsee ihastelemaan esimerkiksi Alppiruusupuistossa, joka sijaitsee talon läheisyydessä. Lue lisää alueesta.

 

Pohjois-Haagan Setlementtiasuntoihin kuuluu kaksi hissillistä vuonna 2006 valmistunutta taloa. Asuntoja on yhteensä 104, joista suurin osa on yksiöitä ja kaksioita. Taloissa on sauna, pesutupa, kuivaushuone, kuntosali sekä asukastila ”Asukastupa”, jossa voi tavata naapureita, suunnitella yhteistä toimintaa ja lukea päivän lehden tai käyttää tietokonetta. Asukastilan keittiö uusittiin vuonna 2014. Ulkoiluvälineitä varten on yhteinen varastotila ja kaksi lastenvaunuvarastoa. Talossa toimii myös kaksi ryhmäkotia.

 

Huoneistojen seinät ovat vaaleaksi maalatut. Kaapistot ovat lastulevyä. Lattia on muovimattoa. Keittiössä on jää-pakastinkaappi, 4-levyinen liesi valurautalevyillä, varaus astianpesukoneelle ja paikka mikroaaltouunille. Pesuhuoneen/wc:n seinät ja lattia ovat laatoitetut.  Osassa asunnoissa on parveke. Talon luhtikäytävillä on yhteisiä parvekkeita. Kaikkiin asuntoihin kuuluu lämmin varastokomero. Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia.

 

Vuokraan sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Talossa on keskitetty koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä. Pysäköintipaikat ovat kiinteistön tontilla. Talo on liitetty kaukolämpöön. Pohjois-Haagasta pääsee kulkemaan useilla bussiyhteyksillä. Lähin bussipysäkki sijaitsee talon vieressä.

Talon tiedot

 

Valmistumisvuosi2006
Asuntoja104
1h (32,5-42 m2)46
2h (40,5-57,5 m2)46
3h (65,5-69,5 m2)12

Palvelut

Vuokra-asunnon hakeminen