Samppalinnan Setlementtiasunnot

Samppalinnan Setlementtiasunnot

Kupittaankatu 63, 20700 Turku

 

Turun Samppalinnaan valmistui helmikuussa 2018 vuokratalo kaikenikäisille. 6-kerroksisessa hissillisessä talossa on 53 asuntoa, saunattomia yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Yksiöt ovat kokoa 32,5 – 37,5 m2, kaksiot 46 – 48 m2 ja kolmiot 57 m2. 15 asuntoa on tarkoitettu liikuntavammaisille, joiden palvelun tuottaa Validia Asuminen.

 

Kaikki huoneistot on suunniteltu esteettömiksi ja asuntojen parvekkeet on lasitettu. Talossa on myös ulkoiluvälinevarasto, talosaunaosasto sekä asuntokohtaiset varastokomerot. 13 autopaikkaa sijaitsee ulkona, talon vieressä. Asuinhuoneiden, eteisten ja keittiöiden materiaalikuvaukset löytyvät rakennustapaselosteesta. Lisä- ja muutostöitä ei ole mahdollista tehdä.

 

Yhteiset tilat ovat talon ensimmäisessä kerroksessa. Asukastilassa voi lukea lehteä tai juoda kupposen kahvia, tavata naapureita, jutella ja viettää aikaa, katsoa telkkaria tai osallistua muuhun toimintaan. Asukastilan keittiössä valmistuvat yhteiset maittavat ruuat. Maksuttomassa talopesulassa on pesu- ja kuivauskoneet. Talossa on myös harrastushuone ja pihalle tulee viljelylaatikoita. Vuokraan sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Lemmikit ovat sallittuja. Talo on savuton eli tupakointi on kielletty huoneistoissa, parvekkeilla, kiinteistön sisätiloissa ja tontin alueella.

 

Talossa työskentelee yhteisökoordinaattori, joka aktivoi, innostaa ja tukee asukkaita asumiseen liittyvissä asioissa. Yhteisökoordinaattori on läsnä, ohjaa ja neuvoo, suunnittelee yhteistä tekemistä yhdessä asukkaiden kanssa. Palvelut on kuvattu tarkemmin täällä.

 

Asukkaaksi voi hakea kuka tahansa asunnon tarpeessa oleva henkilö tai perhe. Asukasvalinnoissa noudatetaan valtion korkotukilainoittamille asunnoille asettamia ehtoja hakijoiden varallisuudesta ja asunnon tarpeen kiireellisyydestä.

 

Asuntoihin on jatkuva asuntohaku. Tarjoamme vapautuvia asuntoja voimassaolevien hakemusten perusteella. Hakemus on voimassa 4 kuukautta sen jättöpäivästä ja sen voi uusia täyttämällä uuden hakulomakkeen sähköisesti sivuillamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun: info[ät]setlementtiasunnot.fi

 

Vammaisten henkilöiden tarpeeseen mitoitetut asunnot vuokraa Validia. Validia toteuttaa laadukkaita asumispalveluja fyysisesti vammaisille ja muille toimintaesteisille henkilöille, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää.  Lue lisää ja tiedustele vapaita asuntoja  Validia Asuminen, puh. 020 331 200.

Huoneistojen pohjakuvat

Talon tiedot

 

Valmistumisvuosi2018
Asuntoja53
1h (32,5-37,5 m2)32
2h (46-48 m2)15
3h (57 m2)6

Palvelut

Asuntojen pohjakuvat (pdf)
Kerrospohjat (pdf)
Julkisivut (pdf)
Rakennustapaselostus (pdf)
Vuokra-asunnon hakeminen