Saunalahden Setlementtiasunnot

Huoneistojen pohjakuvat

Saunalahden Setlementtiasunnot

Itäviitta 5-7, 02330 Espoo

 

Länsi-Espoossa sijaitseva Saunalahti on Espoon uusimpia asuinalueita, joka on luonnonympäristönä kaunis ja monimuotoinen. Sen korkea, kallioinen Bastuberget sekä Espoonlahden pohjukassa sijaitseva suojeltu Fiskarsinmäki tarjoavat monipuoliset ulkoilumahdollisuudet meren äärellä. Alue sijaitsee Kivenlahden ja Kurttilan välissä, Kauklahdenväylän länsipuolella. Alueella on koulu ja ruokakauppa, muut lähimmät palvelut löytyvät Espoonlahden aluekeskuksesta. Parin kilometrin päässä Kivenlahdessa on apteekki, kirjasto, sosiaalitoimi ja terveysasema.

 

Saunalahden Setlementtiasunnoissa on yhteensä 4 taloa, asuntoja yhteensä 101, joista 22 on tukiasuntoja. Talossa on myös 2 ryhmäkotia. Suurin osa asunnoista on yksiöitä ja kaksioita, mutta on myös muutamia kolmioita. Talossa on saunat, pesutupa, kuivaushuone ja kuntosali sekä yhteinen varastotila ulkoiluvälineitä varten ja pyörä- ja lastenvaunuvarastot. Kahdesta ylimmän kerroksen sauna-osastolta on upeat merinäköalat. Talon asukastila Tuvassa voi tavata naapureita, suunnitella yhteistä toimintaa, lukea päivän lehden ja käyttää tietokonetta.

 

Huoneistojen seinät ovat vaaleaksi maalatut. Kaapistot ovat melamiinipintaisia. Lattia on muovimattoa. Keittiössä on jenkkikaappi, 4-levyinen liesi valurautalevyillä, varaus astianpesukoneelle ja paikka mikroaaltouunille. Pesuhuoneen/wc:n seinät ovat laatoitetut, lattia on muovimattoa. Pesuhuoneessa on lattialämmitys. Jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke ja asuntoihin kuuluu lämmin varastokomero. Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia.

 

Vuokraan sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Talossa on keskitetty ilmanvaihtojärjestelmä. Talo on liitetty kaukolämpöön. Pysäköintipaikat ovat kiinteistön tontilla ja lähellä sijaitsevassa pysäköintihallissa.

Talon tiedot

 

Valmistumisvuosi2011
Asuntoja101
1h (29-37,5 m2)82
2h (43-54 m2)7
3h (49,5-60,5 m2)12

Palvelut

Vuokra-asunnon hakeminen