Vapautumassa

1 h + kk + parveke, Espoon keskuksessa

Vapautumassa 1 h + kk + parveke

 

Parvekkeellinen 36,5 m² yksiö vapautumassa 19.1.2019 alkaen.

 

Asunto sijaitsee talon viidennessä kerroksessa. Asunnon parveke on lasitettu. Lisätietoja talosta, asunnon varusteluista ja materiaaleista alempana.

 

Asumisoikeusmaksu 17 718,16 €.

Vastike 539,48 €/kk + vesimaksu 18,00 € / hlö / kk. Vastikkeeseen sisältyy Elisan 10 M laajakaistayhteys. Sähkö ei sisälly vastikkeeseen.

 

Kiltakartano on asumisoikeustalo + 55-vuotiaille, mutta asunnossa voi asua myös sitä nuorempia henkilöitä.

 

Talossa on asukkaiden maksuttomaan käyttöön pesutupa ja kuivaushuone, kuntosali, sekä yhteiskeittiöllinen asukastila. Talolla päivystävä yhteisökoordinaattori on tavattavissa arkisin ilmoitettuina palveluaikoina. Yhteisökoordinaattori auttaa ja neuvoo tarvittaessa erilaisissa asumiseen liittyvissä asioissa sekä aktivoi ja kannustaa talon asukkaita yhteisöllisyyden syntymiseksi ja ylläpitämiseksi.

Tupakointi ei ole sallittu asunnossa eikä yleisissä tiloissa

 

Kiinnostuitko asunnosta? 

Kiinnostuessasi asunnosta, täytä asuntohakemus mahdollisimman pian. Asuntoa tarjotessamme otamme ensisijaisesti yhteyttä puhelimitse. Kirjallinen asuntotarjous lähetetään sähköpostitse tai tarvittaessa kirjeitse. Lisätietoja saa asiakaspalvelusta, puh. 010 837 5300 (ma-pe klo 9-15) tai info@setlementtiasunnot.fi.

Kiltakartano

Valakuja 4, 02770 Espoo

 

Kiltakartano sijaitsee Espoon keskuksessa, jossa ovat myös Espoon kaupungintalo, valtuustotalo ja virastokeskus. Alueen kaupallinen keskus on Espoontorin ja Entressen kauppakeskuksien muodostama kokonaisuus aseman vieressä. Entressessä on kirjasto, Keski-Espoon uimahalli sekä liikuntahalli. Kauppakeskuksessa on lukuisia kauppoja sekä ravintoloita sekä kirjasto.

 

Kaksiportaisessa hissillisessä kerrostalossa on yhteensä 50 huoneistoa ja se valmistui vuonna 2011. Talossa on pesutupa, kuivaushuone, kuntosali, sauna sekä yhteinen ulkoiluvälinevarasto. Asukastila Kiltatuvassa voi tavata naapureita, suunnitella yhteistä toimintaa ja lukea päivän lehden ja käyttää tietokonetta.

 

Huoneistojen seinät ovat vaaleaksi maalatut. Kaapistojen ovet ovat maalattua MDF-levyä. Lattia on laminaattia. Keittiössä on jääkaappi-pakastin, keraaminen liesi, varaus astianpesukoneelle ja paikka mikroaaltouunille. Pesuhuoneen/wc:n seinät ja lattia ovat laatoitetut, pesuhuoneessa on lattialämmitys. Osassa huoneistoista on oma sauna, kaikissa on joko lasitettu parveke tai terassipiha. Jokaiseen asuntoon kuuluu lämmin varastokomero. Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia.

 

Vastikkeeseen sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Yhtiössä on keskitetty ilmanvaihtojärjestelmä (tulo-poistokone). Talo on liitetty kaukolämpöön. Kylmässä autohallissa on 27 sähköpistokkeellista autopaikkaa.

 

Liikenneyhteydet Espoon keskukseen on hyvät. Espoon asemalla pysähtyvät rantaradan lähijunavuoroja. Linja-autovuoroja on lukuisia: Helsingin keskustaan pääsee useilla vuoroilla Finnoontien, Leppävaaran, Länsiväylän ja Turunväylän kautta. Sisäisiä linjavuoroja on Jorviin, Kivenlahteen, Leppävaaraan, Nuuksioon, Soukkaan ja Tapiolaan.

Talon tiedot

 

Valmistumisvuosi2011
Asuntomäärä 50
1h (36,5 m2)5
2h (41,5-58 m2)39
3h (63-83,5 m2)6

Talon palvelut

Asumisoikeusasunnon hakeminen