Vapaana vuokra-asunto: 3 h + kk + parveke, Hervannan Setlementtiasunnot

Vapautumassa 3 h + kk + parveke, Tampereen Hervannassa

 

Tilava ja parvekkeellinen 65 m² kolmio odottaa uusia asukkaitaan! Sopii pohjaltaan perheelle tai esimerkiksi kämppiksille.

 

Asunto sijaitsee talon neljännessä kerroksessa. Talossa on hissi. Lisätietoja talosta, asunnon varusteluista ja materiaaleista alempana.

 

Vuokra 712,91 €/kk + vesimaksu 18,00 € / hlö / kk. Vuokraan sisältyy Elisan 10 M laajakaistayhteys. Sähkö ei sisälly vuokraan.

 

Tupakointi ei ole sallittu asunnossa eikä kiinteistön tiloissa.

 

Talossa on asukkaiden maksuttomaan käyttöön pesutupa ja kuivaushuone, pieni kuntosali, sekä yhteiskeittiöllinen asukastila.

 

Kiinnostuitko asunnosta? 

 

Kiinnostuessasi asunnosta, täytä sähköinen vuokra-asuntohakemus mahdollisimman pian.

 

Asuntoa tarjotessamme otamme ensisijaisesti yhteyttä sähköpostitse. Kirjallinen asuntotarjous lähetetään sähköpostitse tai tarvittaessa kirjeitse. Asukasvalinta tehdään ARA:n ohjeistuksen mukaan hakijoiden asunnontarpeen ja kiireellisyyden mukaisesti.

 

Lisätietoja saa asiakaspalvelusta, puh. 010 837 5300 (ma-pe klo 9-15) tai info@setlementtiasunnot.fi.

Hervannan Setlementtiasunnot

Lindforsinkatu 11-15, 33720 Tampere

 

Hervanta sijaitsee Tampereen eteläosassa, noin 7 km Tampereen keskustasta ja se on Suomen suurimpia ja tunnetuimpia lähiöitä. Hervannassa on monipuolinen palvelurakenne, mm. teknillinen yliopisto sekä kymmeniä korkean teknologian yrityksiä. Hervannassa on runsaasti peruspalveluita koulujen ja päiväkotien sekä kauppojen lisäksi. Alueen palvelutarjontaan kuuluvat kirjasto, terveysasema, lääkäriasema, apteekki, elokuvateatteri, uimahalli, jäähalli ja yleisurheilukenttä.

 

Hervannan Setlementtiasunnoissa on 117 asuntoa, joista tukiasuntoja on 45. Talossa on myös ryhmäkoti. Suurin osa asunnoista on yksiöitä ja kaksioita, mutta kolmioitakin on. Osassa asunnoissa on parvekkeet. Jokaiseen asuntoon kuuluu lämmin varastokomero. Lisäksi talossa on yhteinen varastotila ulkoiluvälineitä varten sekä pyörävarasto. Talossa on sauna, pesutupa, kuivaushuone ja kuntosali sekä asukastila Tupa, jossa voi tavata naapureita, suunnitella yhteistä toimintaa ja lukea päivän lehden tai käyttää tietokonetta.

 

Huoneistojen seinät ovat vaaleaksi maalatut. Kaapistot ovat valkoista lastulevyä. Lattioissa on muovimatto. Keittiössä on jää-pakastinkaappi, 4-levyinen liesi valurautalevyillä, varaus astianpesukoneelle ja mikroaaltouunille. Pesuhuoneen/wc:n seinät ja lattia ovat laatoitetut. Pesuhuoneessa on lattialämmitys. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia. Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä.

 

Vuokraan sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Talossa on keskitetty tulo- ja poistokoneella varustettu ilmanvaihtojärjestelmä. Talo on liitetty kaukolämpöön. Pysäköintipaikat ovat kiinteistön tontilla.

 

Hervannan Setlementtiasunnoilla on paljon yhteistä, yhteisöllistä toimintaa, mm. kaupunkiviljelyä. Vuonna 2015 tehtiin yhdessä asukkaiden kanssa suuri taideprojekti.

Talon tiedot

 

Valmistumisvuosi2009
Asuntoja117
1h (31-39 m2)83
2h (47-49 m2)15
3h (59,5-65,5 m2)19

Palvelut

Vuokra-asunnon hakeminen