Vapautumassa 3 h+kt+parveke, Havukosken Setlementtiasunnot

Vapautumassa 3 h+kt+parveke

 

Tilava, hyväpohjainen ja valoisa 63,5 m²  kolmio vapautumassa 1.6.2018 alkaen.

 

Asunto sijaitsee hissillisen talon kuudennessa kerroksessa.

 

Vuokra 888,64 €/kk + vesimaksu 18,00 € / hlö / kk. Vuokraan sisältyy Elisan 10 M laajakaistayhteys. Sähkö ei sisälly vuokraan.

Vakuus 888,64 €. Jos vakuus tulee Kelan kautta maksusitoumuksena, on vakuus 2 kk vuokran määräinen.

 

Talossa on asukkaiden maksuttomaan käyttöön pesutupa, kuntosali sekä yhteiskeittiöllinen asukastila. Talolla päivystävä yhteisökoordinaattori on tavattavissa arkisin ilmoitettuina palveluaikoina. Yhteisökoordinaattori auttaa ja neuvoo tarvittaessa erilaisissa asumiseen liittyvissä asioissa sekä aktivoi ja kannustaa talon asukkaita yhteisöllisyyden syntymiseksi ja ylläpitämiseksi.

 

Lemmikit on sallittu. Asuntoon kuuluu lämmin varastokomero. Lisätietoja talosta, asunnon varusteluista ja materiaaleista alempana.

 

Asuntonäyttö on mahdollista järjestää asuntotarjouksen saaneelle hakijalle. Asuntonäytön ajankohta sovitaan yhteisökoordinaattorin kanssa.

 

Kiinnostuessasi asunnosta, täytä asuntohakemus mahdollisimman pian. Asuntoa tarjotessamme otamme ensisijaisesti yhteyttä puhelimitse. Kirjallinen asuntotarjous lähetetään sähköpostitse tai tarvittaessa kirjeitse.

 

Lisätietoja saa asiakaspalvelusta, puh. 010 837 5300 (ma-pe klo 9-15) tai info@setlementtiasunnot.fi.

Havukosken Setlementtiasunnot

Kytötie 18, 01360 Vantaa

 

Havukoski sijaitsee Vantaan itäosassa, lähellä Koivukylää. Palvelut ovat monipuoliset, lähiympäristössä on monta ruokakauppaa, posti, kirjasto, terveyskeskus, päiväkoti ja koulu. Koivukylän kauppakeskukseen on kävelymatka.

 

Havukosken Setlementtiasuntoihin kuuluu kaksi erillistä taloa, molemmissa on hissi. Talossa on asuntoja yhteensä 80, joista tukiasuntoja on 25. A-talossa on 8 kerrosta, talopesula ja kuntosali. B-talossa on 4 kerrosta, talojen saunat sekä jätehuone. Kuivaushuoneet ja varastotilat ovat molemmissa taloissa. Asukastilassa voi tavata naapureita, suunnitella yhteistä toimintaa ja lukea päivän lehden tai käyttää tietokonetta.

 

Huoneistojen seinät ovat vaaleaksi maalatut. Kaapistojen ovet ovat eteisessä ja makuuhuoneissa melamiinipintaiset, keittiössä mikrolaminaattipintaiset. Lattiat ovat laminaattia. Keittiössä on jää-pakastinkaappi, 4-levyinen liesi, varaus astianpesukoneelle ja paikka mikroaaltouunille. Pesuhuoneen/wc:n seinät ja lattia ovat laatoitetut. Pesuhuoneessa on kaukolämpöpohjainen lattialämmitys, varaus pesukoneelle ja kuivausrummulle. Kaikissa huoneistoissa on lasitettu parveke. Huoneistoihin kuuluu myös oma lämmin varastokomero. Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia. Talo on savuton, joten huoneistoissa, parvekkeilla ja yleisissä tiloissa tupakointi on kielletty.

 

Vuokraan sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Talossa on keskitetty ilmanvaihtojärjestelmä. Talo on liitetty kaukolämpöön. Pysäköintialue sijaitsee sisäpihalla ja paikat on varustettu lämpötolpilla.

 

Liikenneyhteydet ovat hyvät. Koivukylän rautatieasema sijaitsee parinsadan metrin päässä. Useiden bussien, mm. 72, 87, 623, 732 ja 973 Rautakallion pysäkille on matkaa noin 100 m.

Talon tiedot

 

Valmistumisvuosi2013
Asuntoja80
1h (31,5 m2)34
2h (37,5-51 m2)32
3h (59-63,5 m2)14

Palvelut

Vuokra-asunnon hakeminen