Verkkosaaren Setlementtiasunnot

Verkkosaaren Setlementtiasunnot

Verkkosaaren Setlementtiasunnot

Hermannin rantatie 17, 00580 Helsinki

 

Kalasataman metron pohjoispuolelle rakentuva Viehe-kortteli on erinomaisten kulkuyhteyksien varrella metron ja useiden bussilinjojen tavoitettavissa. Peruspalvelut  ovat lähellä: Redin ostoskeskus, Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskus, Teurastamon ja Tukkutorin alue ovat aivan lähikortteleissa.  Kalasatamasta on myös lyhyt matka Mustikkamaan ulkoilualuelle.

 

Viehe-korttelissa on koteja monen elämänvaiheen asukkaille: nuorille, opiskelijoille ja seniori-ikäisille taiteilijoille. Verkkosaaren Setlementtiasunnot on tarkoitettu opiskelijoille, NAL-Asunnot tarjoaa nuorisoasuntoja ja taiteilijoiden senioritalosta vastaa Ars Longa. Korttelin asukkailla on yhteiset pesula-, sauna-,  ja oleskelutila ja kattoterassit.

 

Kalasatamasta voit lukea lisää Helsingin kaupungin sivuilta: linkki

 

Asunnot on tarkoitettu ensisijaisesti Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijoille. Siirry hakulomakkeelle tästä linkistä.

 

 

Asunnot valmistuivat helmikuussa 2020. Ensisukasvalinta on päättynyt ja kaikki talon asunnot on vuokrattu. Jos asuntoja vapautuu, tarjoamme niitä hakemuksen jättäneille.

Talon tiedot

 

Valmistumisvuosi2020
Asuntoja81
1h (23-34,5 m2)69
2h (44,5-54,5 m2)12

Palvelut

Huoneistojen pohjakuvat
Kerrospohjat