Viikin Setlementtiasunnot

Huoneistojen pohjakuvat

Viikin Setlementtiasunnot

Apteekkarinkatu 10, 00790 Helsinki

 

Viikki sijaitsee Koillis-Helsingissä, noin 8 kilometriä keskustasta. Viikissä luonto on lähellä, erityisesti yliopiston koetilana toimivan suuren peltoalueen, Vanhankaupunginlahden luonnonsuojelualueen sekä ekoasuntoalueen vuoksi. Viikissä on iso kauppakeskus, jonka yhteydessä on lukuisia kauppoja, apteekki ja pankki.

 

Viikin Setlementtiasunnoissa on 134 asuntoa ja talot valmistuivat vuonna 2007. Suurin osa asunnoista on yksiöitä, mutta myös kaksioita ja kolmioita sekä muutama neljän huoneen asunto. Talossa on sauna, pesutupa, kuivaushuone ja kuntosali sekä yhteinen varastotila ulkoiluvälineitä varten ja kierrätyshuone. Asukastila Tuvassa voi tavata naapureita, suunnitella yhteistä toimintaa, käyttää tietokonetta ja lukea päivän lehtiä. Asukastilan keittiö uusittiin vuonna 2015.

 

Huoneistojen seinät ovat vaaleaksi maalatut. Kaapistojen ovet ovat valkoista lastulevyä. Lattia on muovimattoa. Keittiössä on yksiöissä jääkaappi, kaksioissa ja kolmioissa jää-pakastinkaappi ja neliöissä kaksi jää-pakastinkaappia, 4-levyinen liesi valurautalevyillä, varaus astianpesukoneelle ja paikka mikroaaltouunille. Pesuhuoneen/wc:n seinät ja lattiat ovat laatoitettu keraamisella laatalla. Pesuhuoneessa on mukavuuslattialämmitys. Kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet. Jokaiseen asuntoon kuuluu lämmin varastokomero. Asunnot ovat rakennusmääräysten mukaisesti esteettömiä. Esitetystä poiketen huoneistoissa voi olla materiaali- ja laitemuutoksia.

 

Vuokraan sisältyy Elisan 10 M taloyhtiölaajakaista. Talossa on keskitetty koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä. Talo on liitetty kaukolämpöön. Pysäköintipaikat ovat kiinteistön tontilla.

Talon tiedot

 

Valmistumisvuosi2007
Asuntoja134
1h (28,5-34,5 m2)92
2h (45-58 m2)35
3h (68 m2)3
4h (85 m2)4

Palvelut

Vuokra-asunnon hakeminen