Haemme Setlementtiasunnot Oy:lle TOIMITUSJOHTAJAA

Haemme Setlementtiasunnot Oy:lle TOIMITUSJOHTAJAA

Toimit tehtävässäsi Setlementtiasunnot Oy:n ja sen tytäryhtiön Setlementtiasumisoikeus Oy:n toimitusjohtajana sekä Setlementtiliiton konsernijohtoryhmän jäsenenä. Johdat Setlementtiasuntojen toimintaa tuloksellisesti ja innostavasti kohti tulevaisuuden asumisen innovaatioita ja yhteisöllistä asumista. Olet myös karismaattinen johtaja, joka arvostaa tuloksien saavuttamista yhdessä osaavan henkilöstön kanssa.

 

Odotamme sinulta kiinnostusta toimia yhteiskunnallisen yrityksen johtajana ja edelläkävijänä. Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja näyttöä liiketoiminnan tuloksellisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Kokemus rakennustoimialalta on tehtävässä eduksi. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi sekä valmiudet toimia työssäsi tarvittaessa myös kansainvälisesti.

 

Olet johtajana tuloksellinen ja sinulla on hyvä kokonaisnäkemys liiketoiminnasta ja talouden tunnusluvuista. Olet myös hyvä tiimipelaaja ja haluat toimia osaavan joukkueemme johtajana ja innostajana. Olet vahva verkostoituja ja haluat toimia tulevaisuuden yhteisöllisen rakentamisen ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen näköalapaikalla ja kehittää toimintaamme yhdessä henkilöstömme ja sidosryhmiemme kanssa.

 

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaavat Talente Consulting Oy:n seniorikonsultit Tuija Kinnunen, p. 040 673 5262, tuija.kinnunen@talente.fi ja Hilkka Hirvasniemi p. 050 323 5193 hilkka.hirvasniemi@talente.fi. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 3.4. osoitteessa www.talente.fi/työpaikat.

 

Lisätietoa: www.setlementtiasunnot.fi, https://www.facebook.com/setlementtiasunnot

 

Setlementtiasunnot Oy on Suomen Setlementtiliiton ja Kalliolan Setlementin vuonna 2000 perustama yhteiskunnallinen asuntorakennuttaja, joka edistää yhteisöllistä monisukupolvista kortteliasumista ja on ARA:n hyväksymä yleishyödyllinen asunnontuottaja. Setlementti tuo asumiseen ihmiskeskeisyyttä, ihmisten taitojen ja osaamisen tunnistamista sekä iloa ihmisyhteisön moninaisuudesta. Yrityksellä on tytäryhtiö Setlementtiasumisoikeus Oy. Setlementtiasunnoilla on tänä vuonna kahdeksassa kaupungissa 24 taloa, 1300 vuokra-asuntoa ja 400 asumisoikeusasuntoa. Seuraavat yksilölliset vuokratalomme valmistuvat Joensuuhun, Helsinkiin ja Tampereelle. 2017 valmistunut Jätkäsaaren Sukupolvienkortteli palkittiin Vuoden 2017 parhaat ARA-neliöt-tunnustuspalkinnolla. Tavoitteenamme on olla yhteisöllisen, monisukupolvisen ja kulttuurisesti rikkaan kortteliasumisen edelläkävijä. Yhtiöt kuuluvat yhteiskunnallisten yritysten etujärjestöön Arvo-liittoon. Yhtiöissä tehdään liiketoimintaa arvolähtöisten tavoitteiden mukaisesti ja voitto käytetään yhteiskunnallisten päämäärien edistämiseen.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.